Sinkut kokoontuvat Linna Golfiin - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Sinkut kokoontuvat Linna Golfiin

Sinkut kilpailevat kesäkuun 16. päivä Linna Golfissa. Kuva syksyn 2011 GolfBot Mestaus-tapahtumasta Nordcenterin Freamilta.

Sinkut Open järjestetään jo kymmenettä kertaa. Tämänkertainen isäntäkenttä Linna Golf katsottiin sijainniltaan sopivaksi ja tasokkaaksi kohteeksi, joka tuo tapahtumaan entistä enemmän uusia pelaajia ympäri Suomen.

Kilpailumuoto on perinteinen tasoituksellinen pistebogey, naiset ja miehet omissa sarjoissaan. Lisäksi molemmille on scratch-sarjat. Palkintopöytä on yhteistyökumppanien avustuksella taas vähintäänkin runsas. Linna Goflin pro Reima Kaija pitää hcp 36+ pelaajille ja aloitteville lajin harrastajille päivän aikana oman koulutus-ja tutustumistilaisuutensa johon sisältyy myös maittava lounas.

Anne

Anne Svahn (oik.) arpomassa Azorereille-matkaavan pelaajan henkilöllisyyttä Nordcenterin kisan palkintojenjaossa.

”Meillä on 540 jäsentä , joista puolet miehiä ja puolet naisia. Keski-ikä on 45-50, ikähaarukka on varsin laaja ja toimintaamme voisi kuvailla akviiviseksi. Sinkut Openin päivän tapahtumin ja Helsingissä pidettävään illlanviettoon ovat tervetulleita sellaisetkin sinkut, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana”, markkinoi toiminnasta alusta asti mukana ollut Anne Svahn.

Kuluvan kauden aikana GolfBot on ehtinyt järjestää jo ”Ystävänpäiväkemmat”, kaksi kertauskurssia kauden alkuvaiheilla, pelimatkan Hankoon sekä Helatorstaina ”jos ei heilaa helluntaina”-kisan.

”Hienoa ja luonnollista on myös se, että yhteisten tekemisen lisäksi jäsenet ovat löytäneet peli-ja harjoituskavereita. Selvää on, että pariutumistakin tapahtuu. Viimeisen vuoden aikana ainakin yksi GolfBot-pariskunta on sanonut toisilleen tahdon ja kihlajaisuutisiakin on saatu”, Svahn jatkaa.

Talin valloitus juhannuksena

Sinkkujen yhteiset pelit eivät suinkaan pääty Linna Golfin kisaan. Juhannusaattona on vuorossa kisa Talissa, heinäkuulle GolfBot suunnittelee yhteistä Itä-Suomen pelimatkaa.

”Elokuussa on tietysti Elonkorjuu kisa, syyskuussa ”sokkotreffit” valopallokisan muodossa, sekä GolfBot mestaukset. Lokakuussakin pelataan vielä Musta sunnuntai-kilpailu. Käytännössä toimimme ympäri vuoden. Sinkut Open on kuitenkin se näkyvin tapahtumamme, johon toivomme uusienkin pelaajien lähtevän joukolla mukaan”, Svahn listaa. Syyskuussa 2011 GolfBot Mestaukset järjestettiin Nordcenterin Freamilla. Arvontapalkintona oli mm. viikon golfmatka Azoreille.

Linna

Linna Golf on ollut avaamisestaan asti erinomaisessa kunnossa.

Golfpiste on ollut Sinkut Openin yhteistyökumppani ensimmäisestä kerrasta alkaen, Golf Digest kaudesta 2008 eteenpäin.

Teemu Tyry

GolfBot, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje