Patrik Laine haastaa Sami Välimäen live-ottelussa Nokialla - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Patrik Laine haastaa Sami Välimäen live-ottelussa Nokialla

Kuva: Studio Pelisalmi/Tero Hakala

NHL-tähti aikoo suistaa ET-voittajan psyykkaamalla raiteiltaan.

Kiertueiden pitäessä pitkää taukoaan huippugolfin huumaan voi päästä ensi perjantaina järjestettävässä näytösottelussa, jossa kohtaavat ET-voittaja Sami Välimäki ja NHL:n maalitykki Patrik Laine.

Yhdeksänreikäinen lyöntipeliottelu pelataan kaksikon kotikentällä, Nokia River Golfissa. Matsia voi seurata suorana Viasat Urheilun Facebook-kanavalla. Lähetys paikan päältä alkaa perjantaina 17.4. klo 17:00.

Laine on pelannut golfia vasta muutaman vuoden, mutta tasoitus on ehtinyt pudota jo 7,4:ään. Kiekkokaukaloissa Laine tunnetaan hurjasta laukauksestaan ja svingi on tuhoisa myös golfkentällä. Lyöntimitoissa Laine ei jää paljonkaan Välimäen jälkeen, mutta muilla osa-alueilla tasoero Välimäen hyväksi on sen verran selvä, ettei ottelun suosikista ole epäselvyyttä. Siksi Laine kertookin panostavansa kentällä Välimäen psyykkaamiseen.

Ottelu pelataan vallitsevasta poikkeustilasta johtuen ilman katsojia. Kotikatsomoissa sen sijaan on tilaa, ja ottelu myös selostetaan livenä. Selostuksesta vastaa Antti Mäkinen.

Lue seuraavaksi: Patrik Laine – Hämeen Happy Gilmore

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)