9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Augusta National järjesti pääsiäisyllätyksen – Suomesta lähtee kaksi onnekasta katsomaan The Mastersia ilmaiseksi!

Kaksi onnekasta Suomessa lunastaa ilmaisen matkan täysihoidolla seuraamaan tämänvuotista The Mastersia. Kuva: Getty Images

Hyvigolfin ja Porvoo Golfin kentille pudotetaan maanantaina lentokoneesta kultainen lipuke, joka sisältää matkan ja sisäänpääsyn Mastersiin.

Monet tuntevat lastenromaaniklassikosta ohjatun elokuvan Jali ja suklaatehdas, jossa viisi lasta vanhempineen pääsevät tutustumaan yleisöltä suljettuun Willy Wonkan suklaatehtaaseen. Melkoinen seikkailu on tiedossa niille, jotka löytävät makeistehtailija Wonkan tuotteisiin kätketyn kultaisen sisäänpääsylipun.

Hieman samankaltaisella idealla on liikkeellä USA:n Georgiassa sijaitseva Augusta National Golf Club, joka on järjestänyt 20 eurooppalaiselle huippugolfin ystävälle hauskan ja poikkeuksellisen tavan päästä seuraamaan ensi viikon torstaina alkavaa kauden ensimmäistä major-kilpailua, The Mastersia. Ja täysin ilmaiseksi!

Augusta National on arponut kymmenen Euroopan maata ja 20 golfkenttää, joiden yläpuolella se lennättää tänään maanantaina pienkonetta. Vihreän koneen kyydissä on lentolehtisiä, joissa on tarjouksia koodilla avautuvaan Mastersin verkkokauppaan. Sokerina pohjalla on kultaisen lipukkeen sisältävä kirjekuori, joita pudotetaan yksi kutakin kenttää kohden. Tällaisen kuoren löytävä henkilö lunastaa ilmaisen matkan täysihoidolla Augustaan sisältäen kattavan tuotepaketin sekä päivittäisen sisäänpääsyn Mastersiin. Koko paketin arvo vastaa uuden henkilöauton hintaa.

Arvonta osui myös Suomen kohdalle, ja Mastersin markkinointiosasto valitsi ylilentokentiksi Hyvinkäällä sijaitsevan Hyvigolfin sekä Porvoo Golfin. Koneiden on tarkoitus pudottaa lentolehtiset kenttien pysäköintialueille ja rangelle, jolloin etsinnästä tulee hieman helpompaa ja vältetään turhaa liikkumista vielä talven jäljiltä kosteilla ja paikoin lumisilla väylillä ja viheriöillä.

Mastersin markkinointiosasto tiedottaa, että kirjekuoren löytäjän ja matkan lunastavan henkilön ei tarvitse välttämättä olla eurooppalainen. Lipukkeen voi myös luovuttaa tai myydä vapaasti eteenpäin, mikäli näin haluaa. Matkalle lähtijän pitää rekisteröityä tämän päivän aikana sähköpostitse Augusta National Golf Clubin toimistoon legendaarisen kilpailun katsojaksi.

Koneilla on tarkka, Augusta Nationalin määrittämä symbolinen aikataulu. Koneiden ylilento ajoitetaan Hyvinkään ja Porvoon kentät mukaan lukien alkaen kello 14.14. Mahdolliset muuttuvat sääolosuhteet voivat vaikuttaa joitakin minuutteja aikatauluihin.

”Tämä on ihan huippujuttu meidän kentällemme. Olihan se iloinen yllätys, kun saimme yhteydenoton Augusta Nationalilta. Yksi tänne saapuva onnekas henkilö lähtee ensi viikolla katsomaan Mastersia. Onnea kirjekuoren etsintään”, Hyvigolfin toimitusjohtaja Hannu Hämäläinen sanoi.

The Masters pelataan Augusta Nationalilla 11.−14. huhtikuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)