7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Neljän laatukentän yhteenliittymä tarjoaa sitoutuneille pelaajille tuntuvia etuja

Yhä useampi kenttä tarjoaa yhteistyömallin kautta sitoutuneille pelaajille erilaisia etuja. Pickala, St. Laurence, Talma ja Vierumäki solmivat kolmivuotisen yhteistyömallin.

162 reikää, yhdeksän 18 reiän kokonaisuutta. Pickala Golf, St. Laurence Golf, Golf Talma ja Vierumäki Golf yhdistävät voimansa ja iskevät pöytään kovan luokan osakasedun.

Kunkin kenttäyhtiön osakas pääsee vuosina 2020–2022 vierailemaan kahdesti kaudessa veloituksetta muilla yhteistyökentillä. Muut pelioikeuden kyseisiltä kentiltä hankkineet maksavat kierroksestaan 30 euroa. Kaiken lisäksi osakkaan pelikaveri pääsee mukaan kierrokselle hinnalla, joka on sama kuin isäntäkentän omien osakkaiden vierailla.

Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkosen mukaan kumppanikentät eivät löytyneet sattumalta.

”Halusimme tiivistää yhteistyötä sellaisten kenttäyhtiöiden kesken, jotka kaikki tunnetaan aktiivisista golfareistaan ja joilla kaikilla puitteet ja talous ovat kunnossa.”

Yhteistyöstä on sovittu kolmen vuoden aikajänteellä.

”Jatkuvuus ja pitkäjänteisyys olivat meille tärkeitä näkökohtia sopimusta rakennettaessa. Haluamme välittää osakkaille vahvan viestin siitä, että etu on jatkossakin käytettävissä. Samalla nyt aloitettu yhteistyö on viesti siitä, että osakkeen omistaminen kentillämme on etenkin paljon pelaavalle järkevä valinta myös golfalan rakennemuutoksen keskellä”, Pelkonen sanoo.

Kaikki yhteistyössä mukana olevat kentät kuuluvat Suomen parhaimmistoon ja ne ovat isännöineet lukuisia arvokilpailuja aina Challenge Touria myöten. Tiedotteessa arvioidaan, että mikäli osakas käyttää hyväksi kaikki kuusi vierailumahdollisuutta, edun arvo on jopa 300–400 euroa kaudessa.

Jan Ruoho Vierumäeltä on hyvillään uuden yhteistyömallin avaamista mahdollisuuksista.

”Tämä on meiltä selkeä kädenojennus etenkin pääkaupunkiseudulla asuville osakkaillemme. Nyt he voivat veloituksetta pelata usean kierroksen kaudessa laadukkailla kentillä lähempänä kotia. Vastavuoroisesti voimme Vierumäellä tarjota omille pelaajille ja vierailijoille palvelukokonaisuuden, jollaista ei muualta löydy.”

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)