20.–27.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

"Holari-linko" John Daly teki hyväntekeväisyystapahtumassa hole in onen paljain jaloin – katso video

John Daly teki sunnuntaina jo 11. hole in onensa. Kuva: Getty Images

Kaksinkertaisen major-voittajan "ässään" liittyy poikkeuksellinen numerosarja.

John Dalya värikkäämpää urheilupersoonaa saa hakea. Säännöllisesti milloin mistäkin syystä otsikoihin nouseva Daly on elänyt huippugolfariksi poikkeuksellisen kirjavaa, lähinnä rock-tähden kaltaista elämää, jossa alkoholilla ja erilaisilla paheilla on ollut merkittävä roolinsa.

Golfkenttien raikulipoika on myös osannut tuotteistaa itsensä, vaikka kaksinkertaisen major-voittajan tekemisissä ei usein ole päätä eikä häntää – tai ehkä juuri siksi. Kansa rakastaa renttuja, jotka kuitenkin osaavat aina pudota jaloilleen.

Mutta siellä Daly missä tapahtuu. Hiljattain virtsarakon syöpäleikkauksessa ollut ”Big John” osallistui muutama päivä sitten Glen Allenissa Virginiassa pelattuun hyväntekeväisyysgolftapahtumaan, jossa hän täräytti musiikin pauhatessa taustalla hole in onen.

Federal Clubin pro Josh Price osasi painaa kentän 11. reiän lyöntipaikalla oikeaan aikaan kameransa rec-näppäintä ikuistaen Dalyn onnistumisen videolle. Eikä Daly olisi Daly, ellei 121 jaardin päästä sivallettuun ”ässään” liittyisin jotain erikoista: hän löi palloa paljain jaloin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I witnessed @pga_johndaly make a hole-n-one today at my golf course in a charity event for fallen Navy Seals. 🏌️‍♂️⛳ Glad i decided to record. #johndaly #golfpro #thefederalclub #golfdigest #golfmagazine #golfchannel #thegolfchannel @golfchannel @golfdigest @golf_com

Henkilön Joshua Price (@joshpricegolf) jakama julkaisu

Erikoista on sekin, että kyseessä oli 11. reiällä onnistuneen Dalyn 11. holari. Etäisyydet tulkitaan Yhdysvalloissa jaardeina, mutta 121 jaardia on pyöristettynä 111 metriä…

Yhtenä lajin historian lahjakkaimpana pelaajana pidetty Daly, 54, on kolunnut viime vuodet PGA Tour Champions -kiertueen turnauksia. Hän on tilastoinut kuluvalla kaudella yhdeksän kilpailua, joista kahdeksassa on edennyt finaalikierrokselle. Koossa on yksi top 10 -sijoitus ja lähes 118 000 dollarin tienestit.

Lue seuraavaksi: Syöpä sai John Dalyn hidastamaan vauhtia: "Katsotaan, miten käy. Ehkä tapahtuu ihme"

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje