23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpiste.com:n kävijämäärä roimassa nousussa Masters-viikolla

Tiger-efekti vetää yleisöä sekä kentälle että median ääreen. Kuva Getty Images

Tiger Woodsin vetovoima heijastuu mediakäytön tunnuslukuihin muuallakin kuin Yhdysvalloissa.

Se on jo pitkään tiedetty, että Masters sytyttää myös golfkautta kuumeisesti odottelevat suomalaisgolfarit, mutta tänä vuonna kilpailu kiinnosti ainakin Golfpisteessä enemmän kuin koskaan aiemmin.

Golfpiste.com:n kävijämäärä vastikään uusitulla verkkosivustolla nousi päättyneellä Masters-viikolla lähes 38 prosenttia vuoden 2018 Masters-viikkoon verrattuna. Suomen suurimmalla golfaiheisella verkkosivustolla vieraili viikon aikana yli 61 000 eri kävijää.

Kasvu oli tuntuvaa myös sivun katseluissa, joissa kasvua vuodentakaiseen oli lähes neljännes (24,17 %). Katseltujen sivujen kokonaismäärä ylsi lähes 340 000:een. Runsas Masters-sisältöjen tarjonta ja uudistuneet verkkosivut sekä Golfpisteen kauppapaikka Pörssin suosion kova kasvu nostivat sivun katseluiden kokonaismäärää yli 66 000:lla.

Koviin kasvulukuihin vaikuttaa varmasti myös niin sanottu Tiger-efekti, eli golfyleisön edelleen vangitsevan Tiger Woodsin kova suosio, jonka merkitystä on kuitenkin vaikea mitata.

Pelkästään Tigerin vetoavulla kasvu ei silti selity, sillä Golfpisteen sivun katselut ovat kasvaneet alkuvuoden aikana yli 11 prosenttia ja käyttäjämäärä yli 35 prosenttia. Kasvuluvut ovat suurimpia vuosikausiin, ja käyttäjäpotentiaaliin nähden huomattavia. Golfpiste.com:ssa vierailee säännöllisesti suuri osa golfin aktiiviharrastajista Suomessa.

Lue seuraavaksi: Mieletön Masters! – Tiger Woods on palannut major-voittajaksi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje