26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpiste.com on uudistunut – uusi raikas ulkoasu, käytettävyyteen huomattavia parannuksia

Golfpiste.com sai sivustouudistuksessa kokonaan uuden ilmeen.

Toinen puoli Golfpisteen maanantaiaamun aprillipilasta oli totta.

Suomen suurin golfaiheinen verkkosivusto Golfpiste.com on uudistunut. Kokonaisvaltaisen uudistuksen lähtökohtana on ollut sivuston käytettävyyden merkittävä parantaminen. Golfpiste.com:n ilme on uudistettu, sivuston rakennetta on selkeytetty ja sivuston tekniikka on modernisoitu.

”Uudistusta on tehty kaikessa hiljaisuudessa suunnilleen viimeisen puolen vuoden ajan. Olemme pitäneet tarkoituksella hieman kynttilää vakan alla, sillä halusimme yllättää käyttäjämme kerralla. Toivomme ja uskommekin, että lukijat ja palveluidemme käyttäjät pitävät näkemästään ja kokevat Golfpisteen vähintään yhtä omakseen kuin ennenkin”, Golfpisteen päätoimittaja Jere Jaakkola sanoo.

Sivustouudistuksen ajoittuminen aprillipäivään tarjosi Golfpisteelle hyvän tilaisuuden pilailla asian kustannuksella. Aprillipilan toinen puoli, Golfpiste.com:n uudistuminen, oli siis hyvinkin totta, mutta toisin kuin maanantaiaamuna julkaistussa aprillijutussamme kerrottiin, sivuston 20 vuoden takaista retroilmettä ei – yllätys, yllätys – otettu uudistuksen yhteydessä käyttöön. Myöskään vilkkuvakehyksistä kävijämäärälaskuria ja Linkkivinkit-kokoelmaa ei uuteen Golfpisteeseen ole tulossa.

Sen sijaan Golfpiste.com on saanut uudistuksessa kauttaaltaan uuden ulkoasun. Sivuston layout, typografia ja värimaailma on uudistettu, ja sivuston sisällöt on ryhmitelty entistä selkeämmällä tavalla.

Käyttäjän kannalta suuri uudistus on myös päänavigoinnin siirtyminen vasemmasta yläkulmasta aukeavaan ”hampurilaisvalikkoon”, jonka sisältö on ryhmitelty kahteen pääosioon, toimituksellisiin Sisältöihin sekä Golfpisteen suosittuihin Palveluihin.

Sivuston runsaslukuista käyttäjäkuntaa miellyttänee sekin, että tekniikan uudistaminen on tehnyt sivustosta aiempaa merkittävästi nopeamman ja sujuvamman käyttää. Golfpiste.com:n teknisestä uudistustyöstä on vastannut Prio1 Codes.

Uudistuksen yhteydessä tehtiin muutoksia myös Golfpisteessä esitettävään mainontaan. Golfpiste rauhoitetaan jatkossa mainostajille, joille on tärkeää se ympäristö, jossa mainontaa esitetään. Ohjelmallinen mainonnan ostaminen ei ole ainakaan toistaiseksi mahdollista.

”Uskomme tämän tarjoavan nimenomaan golfkohderyhmää tavoitteleville mainostajille entistä otollisemman pelikentän puhutella asiakkaita. Palvelussamme näkyvä mainonta on golfarille entistä relevantimpaa”, Golfpisteen liiketoimintajohtaja Sami Markkanen sanoo.

Golfpiste.com:n kehitystyö jatkuu uudistetun sivuston julkaisemisen jälkeen tauotta. Seuraava erityinen kehityskohde ovat Golfpisteen suositut käyttäjäpalvelut sekä erilaiset sisältökokonaisuudet.

Kaikki sivustouudistusta koskeva palaute ruusuista rakentaviin risuihin otetaan kiitollisena vastaan. Sivustollamme saattaa esiintyä välittömästi uudistuksen jälkeen pieniä ongelmia, jotka korjaamme mahdollisimman nopeasti.

Antoisia lukuelämyksiä ja erinomaisia palvelukokemuksia uudistuneen Golfpiste.com:n parissa!

Lue seuraavaksi: Golfpiste.com uudistuu – 20 vuoden takainen ulkoasu palautetaan

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje