13-vuotias hurjasteli tuloksen 58 junioriturnauksessa    - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

13-vuotias hurjasteli tuloksen 58 junioriturnauksessa   

Davis Hartwell löysi Oregonin junioriturnauksessa lentovaihteen. Kuvakaappaus Twitteristä

Davis Hartwell pelasi poikkeuksellisen kierroksen, jonka hän selvitti useammalla lyönnillä alle parin kuin on oma ikänsä!

Uutisoimme viime viikolla M80-ikäluokan SM-lyöntipelikilpailuista, joissa voittaja alitti tai vähintään sivusi omaa ikäänsä viidennen kerran peräkkäin ”kuninkuusluokan” mitalijahdissa.

Yhdysvaltalaisella Davis Hartwellilla, 13, kuluu vielä kauan ennen kuin hän pääsee tosissaan yrittämään 18 reiän kierroksella oman ikänsä alittamista, mutta alku näyttää ainakin lupaavalta.

Hartwell osallistui viime viikolla Oregonissa pelattuun Klamath Basin Junior -turnaukseen, jonka 12–13-vuotiaiden poikien sarjan hän voitti pelattuaan toisen kierroksen uskomattomalla 58 lyönnin tuloksella. Hartwellin kierros painui Running Y Ranch Resortin kentällä 14 alle parin eli useammalla lyönnillä kuin on hänen oma ikänsä!

Hartwell käytti kumpaankin kenttäpuoliskoon 29 lyöntiä. Kierros sisälsi muun muassa kaksi viiden birdien putkea, rei’illä 2−6 ja 8−12. Kortista ei löytynyt yhtään bogia ja niitä hänelle kirjattiin 36 reiän turnauksessa vain yksi. Tulos 58 oli arvatenkin uusi kenttäennätys, ja paransi Hartwellin aiempaa 18 reiän kovinta henkilökohtaista tulosta kuudella lyönnillä.

”Keskityin vain seuraavaan reikään ja seuraavaan draiviin”, kahdeksasluokkalainen kertoi Golfweekin sivustolla. ”Draivaaminen oli vähän hakusessa, mutta hyvä luottamus putteriin auttoi tekemään birdiejä.”

Hartwell myönsi ”vapisseensa ja olleen shokissa” nähtyään tuloksensa. Täysin ymmärrettävä reaktio.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje