Wilson täydensi D7-mallistoaan yhdistämällä pituuden kompaktiin rautaan - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Wilson täydensi D7-mallistoaan yhdistämällä pituuden kompaktiin rautaan

D7 Forged on tyylikkäinen näköinen rauta, jossa on myös tuhdisti uutta teknologiaa. Kuva: Wilson Golf

D7 Forged -rautojen sisällä oleva uretaanitäytteinen säiliö edistää lyöntipinnan joustoa tuottaen vakaamman tunteen osumassa.  

Wilson Golf haluaa selvästi rakentaa menestyksensä D7-sarjan ympärille liitettyään mallistoon vuoden alkajaisiksi etevimmille pelaajille suunnatut taotut raudat. D7 Forged -mailat ovat merkin mukaan yhdistelmä hyvää pituutta, kompaktia ilmettä ja pehmeää tunnetta, jotka kiinnostavat pienitasoituksellisia golfareita.

Yhtiö on noudattanut pehmeästä 8620 hiiliteräksestä taottujen rautojen valmistuksessa on uudenlaista lapasuunnittelua. Niissä on myös tämän kategorian raudoille ominaisesti ohuempi ylälinja ja minimaalisesti offsetia. Lapa on kompakti ja kärki istuu sopivalla korkeudella.

D7 Forged -raudan lavan sisällä oleva uretaanitäytteinen Power Chamber -säiliö ja Power Hole -teknologia edistävät lyöntipinnan joustoa ja pienentävät värähtelyä. Nämä mahdollistavat vakaamman ja johdonmukaisemman tunteen osumassa.

Raudoissa on leveämpi ja paksumpi pohja, jolloin Power Hole -aukoille on jäänyt enemmän tilaa. Alhaalla oleva painopiste puolestaan edistää pallonnopeutta, korkeampaa laukaisukulmaa ja spinniä.

”Liittämällä alkuperäisen D7-sarjan pituusteknologia kilpapelaajakategorian rautoihin, olemme saaneet aikaan vaivatonta pituutta ja kontrollia sekä hyvät lyönninmuokkausominaisuudet tarjoavan kokonaisuuden”, Wilson Staffin golfmailojen suunnitteluosaston johtaja Jon Pergande sanoi.

Rautojen hyllyversioiden varsivaihtoehdoiksi ovat valikoituneet KBS S-Taper (teräs) ja True Temper Catalyst Black 80 (grafiitti), joihin on kiinnitetty Golf Priden Tour Velvet -gripit.

Suositushinnat: 799,00 euroa (4-PW), 689,00 euroa (5-PW) ja 799,00 euroa (5-PW/grafiitti).

Wilson Staff D7 Forged -raudat saapuivat merkin jälleenmyyjille tammikuun puolivälissä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)