21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Pääkaupunkiseudulle avautuu uusi golfvälinemyymälä, kun tuttu nimi palaa markkinoille

Simulaattorit ovat Pego Gardenissa isossa roolissa.

Harjoituskeskuksen yhteydessä toimiva myymälä avataan näillä näkymin huhti–toukokuun vaihteessa.

BMW Pego Gardenin toiminta laajenee 2024, kuin harjoituskeskuksen yhteyteen Vantaan Vehkalaan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän yhtymäkohdan kupeeseen avataan Pego Golf Store, eli suomalaisittain golfvälinemyymälä. Samalla valikoima laajenee, kun jo ennestään myynnissä olleiden Callawayn, Travis Mathew’n ja Pego Gear -merkkien lisäksi myyntiin tulevat mm. TaylorMade, Titleist, FootJoy ja Wilson.

Avajaisia juhlitaan näillä näkymin huhti–toukokuun vaihteen tienoilla. Pego Golf Store tulee olemaan auki ympärivuotisesti. Valikoimassa on kaikki perustarvikkeet, kuten pallot, hanskat, tiit, kengät ja golfvaatteet.

”Tilanne vähän elää, mutta avaamme heti, kun ehdimme saada kaiken tarvittavan liikettä varten valmiiksi”, Juha-Pekka Peltomäki lupaa.

Peltomäki myöntää, että yritys on pohtinut välinekauppaan palaamista useamman vuoden ajan. Pego:n edeltäjä Peltomäki Golf jätti välinebisneksen vuonna 2017. Tietynlaisen sykäyksen paluulle antoi GoGolf-konserniin kuuluneen Golf Skyn konkurssi viime syksynä.

”Pääkaupunkiseudulla ei tällä hetkellä hirveän montaa golfkauppaa ole. Olemme puntaroineet pitkään ja seuranneet tilannetta, että mihin tämä maailma asettuu ja mitä markkinalle tapahtuu. Pitkään tilanne oli hyvin epäterve, mutta nyt nähtiin, että voisi jotain järkevää saada aikaan”, Peltomäki kertoo.

Suunnitelmissa on lähteä liikkeelle maltillisesti. Tarkoitus ei ole täyttää tiloja golfkaupalla, vaan harjoitustilat säilyvät entisenlaisina.

“Pego:lla on tarkkaan mietitty konsepti, jossa palvellaan asiakkaita monipuolisesti golfopetuksen, tapahtumien, logotuotteiden ja välinemyynnin sekä fittauksen myötä”, kertoo välinemyyntiä johtamaan kiinnitetty Marko Sahlman tiedotteessa.

Erottumista Pego hakee satsaamalla vahvasti mailamitoitukseen.

”Pego:lla välinefittauksia tekevät vain golfopettajat ja uskon, että fittaustuotteemme on varmasti yksi markkinoiden laadukkaimmista vaihtoehdoista. Olemme muun muassa huomioineet naispelaajien erilaiset tarpeet, niin että fittaus on mahdollista suorittaa myös naispron avustuksella”, Sahlman sanoo.

BMW Pego Garden avattiin keväällä 2023. Siitä on nopeasti kasvamassa täyden palvelun golfkeskus. Yritys uskaltaa sanoa jo ääneen, että Pego Golf Storen avaamisen myötä tavoitteena on kasvattaa välinekauppaa ja fittauksia. Pego Oy myy välineitä ja tarvikkeita kesäkaudella myös Kytäjä Golfin sekä Keimola Golfin shopeissa.

Lue seuraavaksi: Kytäjä Golf ja PEGO Garden solmivat Suomessa varsin harvinaisen yhteistyösopimuksen Callaway Golfin kanssa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje