Kytäjä Golf ja PEGO Garden solmivat Suomessa varsin harvinaisen yhteistyösopimuksen Callaway Golfin kanssa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kytäjä Golf ja PEGO Garden solmivat Suomessa varsin harvinaisen yhteistyösopimuksen Callaway Golfin kanssa

Kytäjä Golf South East, väylä 18. Kuva: Kytäjä Golf

Kytäjällä ja sisäharjoittelukeskus PEGO Gardenissa myydään jatkossa pelkästään Callawayn golfvälineitä.

Kytäjä Golf ja Vantaalla sijaitseva uusi sisäharjoittelukeskus BMW PEGO Garden ovat tehneet kumppanuussopimuksen maailman suurimpien välinevalmistajien joukkoon kuuluvan Callaway Golfin kanssa.

“Uuden pitkäaikaisen sopimuksen myötä kolme yritystä tiivistää yhteistyötään. Jatkossa niin Kytäjällä kuin PEGO Gardenissa myydään vain Callawayn mailoja ja Callaway-perheeseen kuuluvien yritysten vaatteita, kenkiä ja golftarvikkeita”, Callaway Golfin aluemyyntipäällikkö Mikael Juslin sanoo.

Callaway on tehnyt Euroopassa kymmenkunta vastaavanlaista sopimusta golfkentän ja -akatemian kanssa.

Jukka-Pekka Peltomäen luotsaama PEGO Golf School on vastannut Kytäjä Golfin opetus- ja valmennustoiminnasta ja pro shopista kesästä 2021 alkaen.

”Jatkossa PEGO tekee Callawayn mailafittauksia oman harjoituskeskuksen lisäksi Kytäjällä”, Peltomäki toteaa.

PEGO Golf School avasi viime kuussa uuden, 1250-neliöisen golfhallin Vantaalle. Hallista löytyy seitsemän simulaattoripaikan ja lähipelialueen lisäksi kymmenen lyöntipaikkaa, joissa pääsee lyömään jonkin teknisen apuvälineen kanssa. Palveluihin kuuluu myös kuntosali ja pro shop.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje