9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

”Golfvaatteet sopivat erinomaisesti osaksi kotimaista markettimuotia”: Tokmanni julkaisi golfvaatemalliston

Tokmannista saa jatkossa golfvaatteita. Kuva: Tokmanni

Golfvaatteita saa jatkossa Suomen toiseksi suosituimmasta vaatekaupasta.

Kotimaisen Catmandoo-vaatebrändin viime keväänä hankkinut Tokmanni on julkaissut golfvaatemallistonsa. Se on suunniteltu Suomessa ja kantaa myös Design from Finland -merkkiä.

17-osaisen Catmandoo-golfvaatemalliston muodostavat naisten ja miesten golfpaidat, pitkät golfhousut, hybridiliivit, midlayer-takit sekä miesten golfshortsit ja naisten golfmekko ja -hame. Golfvaatteista mekko, hame ja shortsit sekä osa paidoista saapuvat myyntiin toukokuussa, muut tuotteet ovat jo myynnissä myymälöissä ja verkkokaupassa.

”Golfvaatemalliston lähtökohtana on ollut halu myydä sellaisia hyvältä näyttäviä, yllä mukavia ja golfharrastajien tarpeet täyttäviä vaatteita, joita halutaan pukea muuallekin kuin viheriölle”, vaatesuunnittelun parissa työskentelevä Concept Designer Satu Johansson Tokmannilta kertoo.

Tokmanni aloitti Catmandoo-vaatteiden myymisen viime vuonna ostettuaan perinteikkään, jo vuonna 1974 lanseeratun brändin Nanso Groupilta. Tavaratalon tulo mukaan ei ole ihan vähäpätöinen juttu, sillä vuoden 2022 lukujen valossa Tokmanni on Suomen toiseksi suosituin vaatekauppa. Listan ykkönen on Prisma.

”Golfista on tullut koko kansan harrastus, joten Catmandoo ja sen golfvaatteet sopivat erinomaisesti osaksi kotimaista markettimuotia ja maamme suurimman halpakauppaketjun tarjontaa”, Johansson näkee.

Lue seuraavaksi: Golf on saapunut marketteihin, samalla marginaalilajista tuli valtavirtalaji

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje