Srixon Z-Star uudistuu – keskiössä lähipeliominaisuudet - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Srixon Z-Star uudistuu – keskiössä lähipeliominaisuudet

Z-Star ja Z-Star XV ovat ottaneet erittäin tukevan jalansijan suomalaisten golfareiden suosikkipallona. Uudet, entistä suorituskykyisemmät Z-Starit tulevat kauppoihin maaliskuun lopussa.

Maailman ja samalla Suomen suosituimmasta golfpallosta ei taida olla epäselvyyttä. Toiseksi suosituimman pallon selvittäminen onkin sitten vaikeampaa, lähes kaikkien valmistajien huipputuote kun on kuulemma se toiseksi suosituin.

Ongelmaan on yksinkertainen syy, kattavia myyntitilastoja ei ole olemassa. Siksi toisekseen jokaisella valmistajalla on markkinoilla erinomaisia tuotteita, joiden voi perustellusti ajatella olevan vähintään kakkossijalla pallojen keskinäisessä hierarkiassa.

Mututuntumalla kakkonen on kuitenkin ainakin Suomessa ollut jo vuosien ajan Srixonin Z-Star. Pieni kyselykierros aiheesta antaa tukea tulkinnalle.

Srixonin uretaanikuorinen laatupallo on valloittanut laajan käyttäjäkunnan paitsi miellyttävän pehmeän tuntumansa ja hyvien pituus- ja lähipeliominaisuuksiensa myös huippupalloksi varsin kohtuullisen hintalappunsa ansiosta.

Z-Star ja Z-Star XV ovat olleet markkinoilla pitkään. Maaliskuussa lanseerataan jo seitsemäs sukupolvi. Merkittävin muutos on 0,6mm aiempaa paksumpi uretaanikuori, joka parantaa niin tuntumaa kuin lähipeliominaisuuksia entisestään. Lyöntimitasta pitää huolta ydin, joka kantaa nimeä FastLayer.

“Z-Star XV:llä pelaa moni pelin pitkälyöntisimmistä pelaajista. Uusi pallo on jopa entistä pidempilyöntisempi. Z-Star tuottaa lähipelissä enemmän spinniä kuin yksikään muu pallomme, kiitos todella pehmeän uretaanikuoren ja spin skin -pinnoitteen”, Joe Miller, merkin Euroopan tuotantojohtaja kertoo tiedotteessa.

Srixon käyttää Z-Star -pallojen pinnoitteessa erityistä Slide-Ring materiaalia, joka vie sen mukaan tuntuman ja lähipeliominaisuudet uudelle tasolle. Käytännössä pintakerros joustaa niin, että mailan lavan urat pureutuvat paremmin palloon ja auttavat tuottamaan näin enemmän kierrettä rauta-ja wedgelyönteihin.

Uudet Z-Starit ja Z-Star XV:t tulevat kauppoihin 22. maaliskuuta. Suositushinta on 50 ja 55 euroa tusina.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje