Luksusbrändi XXIO kosiskelee helppokäyttöisillä uutuusmailoilla, mutta hintalappukin on kova - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Luksusbrändi XXIO kosiskelee helppokäyttöisillä uutuusmailoilla, mutta hintalappukin on kova

Eleven-sarjan raudat on kohdistettu hitaamman mailanpäännopeuden omaaville harrastajaille. Kuva: XXIO

XXIO ei pyri kosiskelemaan harmaata massaa, vaan suuntaa tuotteensa tarkasti valitulle kuluttajaryhmälle.

Luksusbrändin aseman ottanut japanilainen XXIO yrittää saada nyt tukevammin jalansijaa myös Aasian ulkopuolella. Kyseessä on Kobessa päämajaansa pitävän Sumitomo Rubber Industries -yhtiön omistama välinemerkki, joihin kuuluvat paremmin tunnetut Srixon ja Cleveland Golf.

Helppokäyttöisiin välineisiin keskittynyt XXIO lanseerasi alkuviikolla uudet X- ja Eleven-mallistot. Ensin mainittu on suunnattu taitavimmille golfareille, jälkimmäisen kohderyhmänä ollessa klubipelaajat ja kokemattomammat harrastajat.

Lähes 20 vuotta kevyitä välineitä valmistanut XXIO on kehittänyt uuden vastapainoteknologian. Sekä X- että Eleven-malliston puissa esiintyvä Weight Plus -teknologia tarkoittaa varren päässä olevan messinki- ja kumipainon yhdistelmää, jolla parannetaan mailan tasapainopisteitä.  Tämä auttaa luomaan pehmeämmän ja helpomman svingin, kun käsien takana oleva massa toimii taakseviennissä vivun kaltaisesti.

Arvokkaista materiaaleista mailansa rakentava yhtiö kertoo X-sarjan välineiden tarjoavan käyttäjilleen premium-kokemuksen. Raudat on taottu kompaktiin muotoon edistämään lyönnin työstettävyyttä, kun taas draiverin hiilikuituinen pohjalevy tarjoaa vaimeamman äänen ja hyvän tunteen, joita kokeneet pelaajat arvostavat.

”Etevämmille pelaajille tarkoitettu X-mallisto noudattaa tuttua XXIO-filosofiaa – helposti ja kevyesti. Kohteenamme on golfarit, jotka ovat normaalisti käyttäneet kilpapelaajakategorian mailoja, mutta ovat alkaneet menettää lyöntipituutta”, XXIO:n tutkimus- ja kehitysosaston johtaja Jeff Brunski sanoi.

Eleven-sarjan mailat on suunniteltu puolestaan nopeiksi, anteeksiantaviksi ja helposti svingattaviksi välineiksi pelaajille, joilla on hitaampi mailanpäännopeus. Sarja käsittää puiden ja rautojen ohella putterimalliston.

Cannon Sole ja Cup Face -teknologian avulla edistetään puiden ja hybridien anteeksiantavuutta epätarkoissa osumissa. Cannon Sole on muotoiltu painotyyny, joka luo tilaa isommalle Cup Facelle. Molemmat auttavat lisäämään myös nopeutta ja pituutta.

XXIO houkutteli kaksi vuotta sitten kansainväliseksi keulahahmokseen nelinkertaisen major-voittajan Ernie Elsin, joka käyttää merkin bägin ohella XXIO:n puumailoja. Muuten miesten pääkiertueita seuraaville brändin näkyvyys on toistaiseksi jäänyt vähäiseksi.

Suositushinnat, X-sarja

Raudat: 216,00 euroa/kpl
Draiveri: 749,00 euroa
Väyläpuut: 499,00 euroa/kpl
Hybridit: 349,00 euroa/kpl

Suositushinnat, Eleven-sarja (miesten ja naisten mallistot)

Raudat: 240,00 euroa/kpl (grafiitti)
Draiveri: 749,00 euroa
Väyläpuut: 499,000 euroa/kpl
Hybridit: 349,00 euroa/kpl

Kaikki XXIO-uutuudet saapuvat merkin jälleenmyyjille 15. helmikuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)