20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][22]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Eikö vauhti riitä? Kokeile Cobran uutta superkevyttä sarjaa

Cobra Golf toi markkinoille F-Max Superlite -sarjan, joka palvelee erityisesti hitaammin svingaavia pelaajia.

Suunnitellessaan maltillisella nopeudella svingaaville kohdistettua F-Max Superlite -sarjaa, Cobran insinöörit saivat tärkeimmäksi tehtäväkseen tinkiä välineen painosta.

Verrattuna viime vuonna esiteltyyn F-Max-sarjan draiveriin, Superlite-version lapa onkin kuusi grammaa kevyempi. Kun varresta ja gripistä saatiin vielä nipistettyä yhteensä 12 grammaa, oli lopputuloksena yhtiön kevyin koskaan valmistama draiveri.

Korkean MOI-arvon Superlite-draiverissa (9.5, 10.5 ja 11.5 °) on 6–4 titaanista valmistettu vaihtelevan paksuinen lyöntipinta ja sisäinen paino, jonka ansiosta lavan massaa on saatu vietyä alemmas ja kohti lavan kantaa. Tämä eliminoi slaissia.

”F-Max Superlite -draiveri on hyvä ratkaisu pelaajille, jotka tarvitsevat lisää nopeutta uhraamatta mailan anteeksiantavuutta”, Cobra Golfin tutkimus- ja kehitysosaston varajohtaja Tom Olsavsky sanoi.

Draiveria on saatavana sekä ”suoraniskaisena” että offset-versiona.

Malliston väyläpuissa (16, 20 ja 23 °) on matalaprofiilinen lapa, joka on taottu 455 ruostumattomasta teräksestä. Hyllyversiot on kytketty 55 grammaa painavaan Superlite-varteen.

Raudoissa on progressiivinen holkki, jolla on yhteys pallon laukaisukulmaan. Kuva: Cobra Golf

Superlite-raudat ovat F-Maxin ”tavallisia” rautoja 16 grammaa kevyempiä. Myös malliston raudoissa painoa on säästetty lavan ohella varsissa ja gripeissä. Cobra ylistää lavan progressiivista (lyhyempi pitkissä raudoissa ja pidempi lyhyissä raudoissa) holkkia, jonka avulla strategisesti sijoitettu painopiste optimoi pallon laukaisukulmaa.

F-Max Superlite -hybridejä (19, 22, 25, 28 ja 31 °) on saatavana erikseen tai combo-rautaseteissä. Vahvasta 455 teräksestä valmistettu lapainsertti antaa osumaan puhtia myös keskikohdan ulkopuolella. Hybrideissä on samanlainen ”keveyspolitiikka” ja lavan sisällä oleva painosysteemi kuin draiverissa ja väyläpuissa.

Uutuusmallisto tulee myyntiin Cobran jälleenmyyjille 5. lokakuuta.

Suositushinnat:

Draiveri, 329,00 euroa
Väyläpuu, 219,00 euroa
Hybridi, 179,00 euroa
Miesten raudat (5-PW) , 549,00 euroa
Naisten raudat (6-SW), 649,00 euroa
Miesten kombosetti, 849,00 euroa
Naisten kombosetti, 699,00 euroa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje