S-Drive on Eccon viimeisin taidonnäyte erilaisesta golfkengästä. Kuva: Ecco
Välineet |
17.9.2017

Eccon S-Drive-kengät säästävät pelaajan jalkoja kierroksen rasituksilta

Huomiota herättävää uutuuskenkää on saatavana rohkeilla värivaihtoehdoilla.

Tanskalainen kenkäyhtiö Ecco toistaa uusimpien S-Drive-jalkineidensa kohdalla jo tutuksi käynyttä faktaa, että sitä on turha asettaa samalle viivalle perinteisten golfkenkävalmistajien kanssa.

Vaikka S-Driven ulkonäköä voisi kutsua futuristiseksi, Eccon golfjalkineista vastaava suunnitteluryhmä on asettanut päähuomionsa kengän pelattavuuteen.

Vaikutuksia on saatu juoksujalkineista, mikä ilmenee S-Driven kevyessä rakenteessa. Tuloksena on ketteryyttä ja dynaamista suorituskykyä tarjoava kenkä. Pehmeän oloinen siirtymä kantaosasta kohti kärkeä on niin ikään ideoitu juoksukengistä. Tämä säästää yhtiön mukaan pelaajan energiaa pelikierroksen aikana.

Kengän päällä oleva kevyt mesh-materiaal stabilisoituu sidotulla mikrokuidulla, joka tarjoaa vakautta, tukea ja joustavuutta. Jalkineen välipohja on puolestaan vahvistettu vakaussiivekkeellä, jonka tehtävänä on estää jalkaa liikkumasta svingin aikana.

Epäsymmetrinen kiinnitysjärjestelmä antaa Eccon mukaan niin ikään tukea tinkimättä jalan mukavuudesta kengän sisällä. Värivalikoimiltaan rohkeiden kenkien irroitettava nahkainen sisäpohja tarjoaa jalalle tarvittaessa lisää tilaa leveyssuunnassa.

Hyvän pidon antava suoraruiskutettu TPU-ulkopohja käsittää useita palkintoja saanutta E-DTS-pohjatekniikkaa, ja kengän päällä oleva Hydromax-käsittely torjuu kosteutta ja hikoilua.

Eccon uusien S-Drive-kenkien suositushinta on 164,90 euroa.

Kommentit

90-LUVULLA TUOLLAISILLA KENGILLÄ EI OLISI OLLUT ASIAA MILLEKÄÄN KENTÄLLE.

Tähän uutiseen voisi lisätä faktan, että kenkiä saa vasta vuonna 2018…

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.