Cobralta vihreä draiveri Augustan hengessä - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Cobralta vihreä draiveri Augustan hengessä

Mailoissaan rohkeasti värejä käyttävä Cobra lanseerasi Green Bio CELL -draiverin. Kuva: Cobra Golf

Cobra Golf on tuonut kauden ensimmäisen major-turnauksen (Masters) kunniaksi markkinoille rajoitetun erän vihreitä BiO CELL -draivereita. Yhtiön Go Long -hengessä suunniteltu maila on varustettu MyFly8, Smart Pad ja BiO CELL E9 -lapateknologialla. Näiden ominaisuuksien avulla pelaaja pystyy Cobran mukaan tuottamaan pallolleen pidemmän ja johdonmukaisemman lentokaaren.

Green Bio CELL -draivereita on valmistettu osuvasti yhteensä 2014 kappaletta, joista määrätty kiintiö on saapunut merkin pohjoismaalaisille jälleenmyyjille. Vihreistä draivereista jokainen on yksilöity lasermerkinnällä numeroin 1-2014.

”Golfyhteisössä riittää sutinaa kauden ensimmäisen major-turnauksen ympärillä. Nämä Limited Edition -draiverit auttavat brändiämme saamaan osansa siitä jännityksestä”, sanoi Cobran kehitys- ja tutkimusosaston johtaja Tom Olsavsky.

”Tämän mailan edistyksellinen teknologia auttaa lyömään palloa pidemmälle, lisäksi se ilmentää vihreällä värillään yhtä huippugolfin suurinta tapahtumaa.”

MyFly8-menetelmä antaa pelaajalle mahdollisuuden muokata pallon lentorataa säätämällä mailan lapaa kahdeksaan eri nostokulmaan. 9.0, 9.5, 10.5, 11.5 ja 12,0 nostokulmien ohella lavan voi kääntää kolmenlaiseen draw-kierrettä tuottavaan asentoon: 9.5 D, 10.5 D ja 11.5 D. SmartPad-teknologiaa hyödyntäen lapakulma pysyy tähdättäessä suorassa riippumatta nostokulman säädetystä asennosta.

Cobran mukaan sisäinen Bio CELL -rakenne yhdistettynä E9-lapateknologialla vähentää mailan painoa lavan kruunun, lyöntipinnan ja liitoskohdan alueelta. Tämän johdosta lavan painopistettä on voitu viedä alas ja takaosaan. Näin mailan alempi painopiste ja suurempi hitausmomentti (MOI) mahdollistavat pidemmät lyönnit.

Uudelleen jaettu painopiste tehostaa osuma-alueen (Cobran lanseeraama Sweet Zone) toimivuutta, mikä ilmenee pidempinä ja suorempina lyönteinä myös epätarkoissa osumissa.

Green BiO CELL -draiverissa on Aldilan ATX Tour Green -varsi ja Lamkinin Ace 3 GEN 360 -grippi. Mailansuoja, säätöavain ja grippi ovat teeman mukaisesti vihreä-valkoisia.

Suomessa Cobran vihreätä draiveria myyvät seuraavat jälleenmyyjät: Golf Balance, Golf Center, Golf Daddy, Sport Service ja Vili Custom Golf. Mailan suositushinta on 399 euroa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje