23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

NHL-tähdet golfasivat rahaa hyväntekeväisyyteen Kime 4Kids:sä

Videolla Teuvo Teräväisen ja Tuukka Raskin kuulumiset Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen ideoimasta hyväntekeväisyystapahtumasta Tarina Golfissa.

Kimmo Timosen ideoima hyväntekeväisyystapahtuma Kime 4Kids järjestettiin tänä vuonna Tarina Golfissa jo kahdeksatta kertaa. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Mäntyrinteen perhetukikeskukselle.

Ennen nykyistä lahjoituskohdetta varat lahjoitetiin Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.

Ex-kiekkoilija Timosen lisäksi tapahtumassa nähtiin joukko kovan tason urheilijoita ja julkimoita, mm. NHL-tähdet Teuvo Teräväinen ja Tuukka Rask sekä NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

Kime 4Kids -kilpailuun osallistui 185 henkilö. Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi pelattiin erillinen yritysarja.

Tuukka Rask lupasi päästää Patrick Laineelle yhden maalin, jos Laineen pelipaidan myyntihinta nousee 3000 euroon. Hinta oli 3000 euroa.

Kilpailun lisäksi varoja kerättiin lauantai-illalla järjestetyssä huutokaupassa, jossa kaupattiin mm. Mikko Ilosen lahjoittama puu-3.

Huutokaupassa ei puhuta aivan pikkusummista. Kallein tähän mennessä myyty esine on ollut Kimmo Timosen pelipaita NHL:n mestaruuskaudelta 2014–2015. Koko joukkueen pelaajien nimikirjoituksilla varustetun pelipaidan myyntihinta oli 10 000 euroa.

Tänä vuonna ennätys meni rikki, kun pelimatkasta Philadelphia–Boston-otteluun Tuukka Raskin ja Kimmo Timosen seurassa huudettiin 15 000.

Kime 4Kids on tiettävästi Suomen tuottoisin golfillinen hyväntekeväisyystapahtuma. Sen kautta on kerätty hyväntekeväisyyteen jo 423 090 euroa, kun tämän vuoden potti oli 69 000.

Shekin kirjoittamisen jälkeen tuli vielä 2200 euron lisälahjoitus, joten lopullinen keräyssumma oli 69 000 euroa.

Lue Golfpisteen/ Golflehden juttu Kimmo Timosesta vuodelta 2016.

Juttua on päivitetty 9.7. kello 8.37.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje