Linna Golfin tavoitteena on avata kenttä keväällä mahdollisimman aikaisin ja hyvässä kunnossa.
Kentät | Kentät |
12.10.2017

Linna Golfin kausi päättyy – Avoimet kentät -palvelu kertoo, missä vielä pelataan

Pohjois-Suomen kentät ovat jo talviteloilla. Linna Golf sulkee etelän kentistä ensimmäisenä.

Jos mielit pelata Suomen kärkikenttiin kuuluvan Linna Golfin vielä tällä kaudella, peliajan varaamisella alkaa olla kiire. Kauden viimeinen pelipäivä Linna Golfissa on kuluvan viikon sunnuntai, 15. lokakuuta.

”Päätimme yhdessä kenttämestari Markku Leskisen kanssa, että nyt on hyvä aika laittaa kenttä kiinni ja valmistella se talvikautta varten. Päätös oli varsinkin näin sateisena syksynä erittäin helppo”, Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto kertoi.

Linna Golfissa kentän varhaisesta sulkemisesta on tullut jo tapa. Käytännön muuttamiseen ei vaikuttanut edes se, että kenttä on ollut sulkemisviikolle asti erinomaisessa kunnossa.

”Uskomme, että näin toimimalla parannamme mahdollisuuksiamme avata kenttä taas keväällä mahdollisimman varhain ja hyvässä kunnossa”, Honkalehto sanoi.

Kausi voi jatkua Etelä-Suomen kentillä vielä useiden viikkojen ajan.

Kauden päättäjäiskisa pelattiin Linnassa kaksi viikkoa sitten. Kisan yhteydessä jäsenille kerrottiin aikeista sulkea kenttä lokakuun puolivälin tienoilla. Honkalehdon mukaan sulkemispäätöstä kritisoivia kommentteja ei jäseniltä tullut. Myös green fee -tuotot ovat Honkalehdon mukaan tähän aikaan vuodessa niin pieniä, ettei niiden vuoksi kannattanut ottaa mahdollista pakkasvaurioiden riskiä.

Linna Golf on Etelä-Suomen kentistä tiettävästi ensimmäinen, joka sulkee tältä kaudelta ovensa. Pohjois-Suomessa kausi on jo päättynyt muun muassa Levillä, Rovaniemen Santa Claus Golfissa ja Kuusamon Rukalla. Oulun Virpiniemessä avoinna on vielä yhdeksän reikää.

Vaikka ennätykselliset syyssateet sotkevat juuri tällä hetkellä pahasti golfareiden pelisuunnitelmia, kausi voi ainakin Etelä-Suomen kentillä jatkua vielä useiden viikkojen ajan.

Golfpisteen Avoimet kentät -palvelu pitää golfarit ajan tasalla siitä, millä kentillä Suomessa vielä pelataan.

Kommentit

Nämä kommentit osakkeenomistajien mielipahasta ovat jokavuotisia. En tiedä onko kirjoittaja omistaja tai vuokraaja, mutta osakkaana haluan ja arvostan sitä, että kenttä on aina, muutamin ymmärrettävin poikkeuksin, ihana pelata.
Kenttä suljetaan joka syksy samaan aikaan. Se ei tule yllätyksenä. Kenttä myös avataan keväällä, kun siihen on oikea aika.
Linna Golf ei kilpaile aukioloajoillaan, vaan pelaamisen laadulla, kiitos siitä!

Miksi linnagolfin osaketta myydään sitten yhdellä eurolla, jos se on laatukenttä. Miksi kukaan ei sitä huoli.?

Eipä ole mikään myyntivaltti tämä kentän sulkeminen osakkeen ostajille eikä pelioikeuden vuokraajille. Ei ihme , jos osaketta tarjotaan yhdellä eurolla.

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.