Takaluukkumarkkinoista tullut kysytty tapahtuma - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Takaluukkumarkkinoista tullut kysytty tapahtuma

Golfarit pääsevät myymään ja ostamaan käytettyjä välineitä, vaatteita, palloja ja muuta tarviketta taas tulevana lauantaina Vantaalla.

Jo perinteeksi muodostuneet golfvälineiden Takaluukkumarkkinat järjestetään lauantaina 14.9. Vantaanportin Golf Center -myymälän parkkipaikalla.

”Tämä on tapahtuma, jonka perään ihmiset kyselevät todella paljon kauden mittaan. Ne ovat olleet aiempina vuosina oikein vilkkaita päiviä”, Golf Centerin Panu Parviainen kertoo.

Takaluukkumarkkinoilla kuka tahansa voi myydä tarpeettomia golfvälineitään. Myyntipaikan varaus maksaa 5 euroa. Golf Center palauttaa summan varaajan kotiseuran junioritoiminnalle lahjakortin muodossa.

Aiempina vuosina golfkirpputorilla on ollut myytävänä tietysti kaikenlaisia mailoja, runsaasti vaatteita, bägejä, kenkiä, palloja ja muuta golftarviketta. Sähkökärryjäkin on autojen peräluukuista löytynyt.

”Myyjiä on ollut yleensä 15-25, viimeksi taisi olla enemmänkin. Selvästi näkee, että jotkut myyjistä ovat yhdistäneet voimia ja keränneet valikoimaa kavereidenkin nurkista”, Parviainen kertoo.

”Asiakkaita emme ole laskeneet, mutta myyjät ovat yleensä olleet tyytyväisiä ja ostajat ovat kehuneet tehneensä löytöjä”, hän jatkaa.

Takaluukkumarkkinat ovat vuosien varrella kehittyneet nimensä mukaiseksi tapahtumaksi, joissa on niin sanottua markkinahumua.

”Monet myyjät tekevät tosi hienoa työtä esillepanossa, nostavat vaatteet rekillä, tekevät selkeät hintalaput ja mailat on puunattu. Ja kyllä siellä markkinameiningillä hinnoista neuvotellaan. Hyvä markkinahuumori kannattaa olla mukana”, Parviainen vinkkaa sekä myyjille että ostajille.

Vaikka Takaluukkumarkkinat vetää golfareita parkkipaikalta luonnollisesti myös myymälän puolelle, Golf Center järjestää tapahtuman ennen kaikkea asiakaspalvelun nimissä.

”Meidän juttu on järjestää hauska tapahtuma, josta on iloa ja hyötyä golfareille. Yritämme osaltamme helpottaa sitä joskus nähtävää tuskaa, kun asiakkaamme hankkii uudet välineet vaikka vanhat voisivat vielä jotenkin palvella”, Panu Parviainen sanoo.

”Markkinoilla saadaan tarpeettomaksi jäänyt tavara uudelleen käyttöön ja toisaalta ostajapuoli voi löytää jotain tarvitsemaansa todella halvalla”, Parviainen päättää.

Janne Knuuti

Lisätietoja Takaluukkumarkkinoista

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje