5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Anna Golf Tour huipentui 180 pelaajan huipputapahtumaan Pickala Golfissa

Anita Leksis, Päivi Pesonen, Eine Homanen ja Jaana Tommiska onnistuivat puteissaan Parkin 18. reiällä.

Naisille suunnatun golfkiertueen tapahtumissa kilpailumenestys ei ole kaikki kaikessa.

Iloiset ilmeet ja tasainen puheensorina ykköstiillä, mukavat juttutuokiot yhteistyökumppaneiden pisteillä ja 18 reikää golfia samanhenkisten naisten seurassa. Sitä kaikkea on Anna Golf Tour, jonka finaalitapahtuma järjestettiin sunnuntaina Pickala Golfissa.

Heinäkuussa käynnistyneen kiertueen kalenterissa oli yhteensä seitsemän osakilpailua, ja kiertueen huipentavaan Pickalan tapahtumaan oli ilmoittautunut huimat 180 pelaajaa. Pickalassa pelattiin kaksi erillistä kilpailua, toinen aamupäivällä ja toinen iltapäivällä.

Golfpisteen tapahtumatuottaja Antti Jantunen kuvailee Anna Golf Touria enemmän kuin golfkilpailuksi, sillä tapahtuman yhteisöllisyys on monelle naiselle kilpailumenestystä tärkeämpi asia.

”Naiset ovat innoissaan sosiaalisesta tapahtumasta, jonka Anna Golf Tour heille tarjoaa. On ollut hienoa huomata, kuinka paljon nämä tapahtumat naisille merkitsevät”, Jantunen sanoo.

Kauden seitsemässä tapahtumassa on ollut yhteensä noin 700 pelaajaa, ja kaikki tapahtumat ovat olleet käytännössä täynnä. Kauden päättänyt Pickalan tapahtuma oli Jantusen mukaan täydellinen päätös kaudelle.

”Täällä oli hieno keli, ihmiset olivat aamusta lähtien innoissaan ja iloinen tunnelma vallitsi koko päivän ajan”, Jantunen kuvailee.

Silja Johansson, Elina Torkko-Hieto, Eija Lehto ja Camilla Wahlsten nauttivat raikkaat juomat ennen 11. väylän avauslyöntejään.

Anna Golf Tourin kilpailuissa pelaajat pääsivät tutustumaan eri yhteistyökumppaneihin heidän omilla pisteillään. Pickalan Park-kentän 11. reiällä miteltiin Golf Tailorsin lähimmäksi lippua -kilpailussa, ja iltapäivän kilpailussa pelanneet Silja Johansson, Elina Torkko-Hieto, Eija Lehto ja Camilla Wahlsten saapuivat tiipaikalle intoa täynnä.

Vajaa 100-metrisen reiän viheriö otti pallot hyvin vastaan, ja mittanauhalle tuli käyttöä, kun kaksi avausta päätyi varsin lähelle lippua.

Myös etuysin puolella nähtiin iloista golfia, kun Pia Jäminki-Hovi eteni ryhmänsä kanssa Parkin vitosväylällä. Jäminki-Hovi ei omien sanojensa mukaan ole ollut kovinkaan innokas kilpailija, mutta Anna Golf Tourin kilpailuissa hän sanoo viihtyvänsä mainiosti.

Pia Jäminki-Hovi on yksi Anna Golf Tourilla viihtyvistä lukuisista naispelaajista.

Espoo Ringside Golfia edustava Jäminki-Hovi pelaa toista vuottaan Anna Golf Tourin kilpailuja, ja hänelle on jäänyt todella positiivinen kuva kilpailutapahtumista.

”Tykkään käydä tällaisissa leppoisissa kilpailuissa. Näissä ei ole voitto mielessä, vaan enemmänkin se tapahtuma on tärkeämpi. Osallistumiskynnys on matalalla, eväät ovat hyvät ja give awayt myös.”

Jäminki-Hovi on myös mielissään siitä, että naisille on omia kilpailuja, kuten Anna Golf Tour.

”Naisporukassa on rento pelata. Ja on hienoa, että meidät on huomioitu erilaisilla tarjoiluilla kentällä. Täällä ei myöskään tarvitse jännittää, sillä minkä tasoinen pelaaja vain voi tulla näihin mukaan”, tasoituksella 24,1 pelaava Jäminki-Hovi sanoo.

Sunnuntaina nähtiin hyviä lyöntejä laajalla rintamalla, mutta päivän parhaasta yksittäisestä suorituksesta vastasi Anette Vaini-Antila, joka teki hole-in-onen Parkin kolmosväylälle.

Pickalassa järjestettiin omat palkintojenjaot sekä aamu- että iltapäivän pelaajille, ettei päivä venynyt kenenkään pelaajan kohdalla turhan pitkäksi. Pelaajat pääsivät pokkaamaan näyttäviä palkintoja hengästyttävän pitkässä palkintojenjaossa, jossa palkittiin sekä erikoiskilpailuiden parhaat, että pistebogeyna pelatun kilpailun parhaat suoritukset.

Master Golf Clubin Anita Ojala pääsi pitämään voittopuhetta aamupäivän kilpailun päätteeksi.

Päivän päätteeksi klubilta poistui iloisia naisia, jotka olivat yhtä kilpailukokemusta rikkaampia.

Vietä upea kauden päätös Kultarannassa Minnin ja ystävien kanssa

Anna Golf -kausi huipentuu upeaan hemmotteluviikonloppuun Kultarannassa 18.–20.9.2020 golfin supertähti Minnin sekä fysiikkavalmentaja Terhi Beilinsonin ja PGA Pro Stenna Westerlundin kanssa.

Luvassa on hyvinvointia, yhdessäoloa, oivalluksia golfopetuksen merkeissä sekä tietysti rentoa Anna Golf -kisailua! Viikonloppu järjestetään Kultaranta Resortin laadukkaissa puitteissa Turun saaristossa.

Lähden mukaan viettämään ikimuistoista viikonloppua mahtavassa seurassa!

Varaa paikkasi nopeasti: myyntipalvelu@kultarantaresort.fi tai 075-3266000.

KATSO MATKAESITE

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje