25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Oulu All Stars Charity Golf keräsi hyväntekeväisyyshuutokaupassa yli 100 000 euroa

Tapahtuman hyväntekeväisyyspotin viimevuotinen ennätys meni rikki noin 24 000 eurolla. Kuva: Salla Jokinen Photography

Yhteislähtökilpailun jälkeen pidetyssä iltatilaisuudessa oli huudettavana muun muassa NHL-tähtien varusteita ja Kiira Riihijärven hieno matkamuisto Augustan kentältä.

Hyväntekeväisyystapahtuma Oulu All Stars Charity Golf järjestettiin lauantaina Virpiniemi Golfissa Oulussa kuudetta kertaa. Tapahtumaan kuului aiempien vuosien tapaan oululaisen Pelaa ja Pelasta ry:n junailema yhteislähtökilpailu ja hyvätekeväisyyshuutokauppa.

Kilpailun jälkeen pidetyssä hyväntekeväisyyshuutokaupassa saatiin kerättyä ennätykselliset 101 900 euroa. Tapahtuman tuotoista 95 prosenttia lahjoitetaan Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:lle ja viisi prosenttia ohjataan Virpiniemi Golfin junioritoimintaan.

Hope ry tekee tärkeää työtä tukiessaan muun muassa vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia.

Yhteislähtökilpailuun osallistuneissa neljän pelaajan joukkueissa oli yhteensä 88 golfaria ja voiton vei Oulun Porakaivot tuloksella -20. Seuraavaksi sijoittuneet joukkueet, Mercedes-Benz ja IHKU & Club Teatria, jäivät voittajasta kolme lyöntiä. Kisa pelattiin ”Irish Rumble Selänne Shamblen” säännöin.

Päivä alkoi Virpiniemessä erilaisin ohjelmanumeroin. Rangen perhetapahtumassa oli tarjolla hattaraa ja NHL-tähtien nimikirjoituksia, pienempää väkeä viihdyttivät taikuri Elias Kvist ja Osku Orava.

Kentällä nähtiin kotimaisilla ja kansainvälisillä jäillä tunnetuksi tulleita kiekkoilijoita, kuten Teuvo Teräväinen, Jesse Puljujärvi, Markus Nutivaara, Aatu Räty sekä Jere Lehtinen.

Hyväntekeväisyyshuutokaupassa oli huudettavana muun muassa Mikko Rantasen, Alexander Barkovin, Pekka Rinteen ja muiden NHL-tähtien otteluissa käyttämiä varusteita sekä kesällä ammattilaiseksi ryhtyneen Virpiniemi Golfin oman pelaajan Kiira Riihijärven nimikirjoituksella varustettu Augusta National Women’s Amateur -lippu.

Club Teatrialla pidetyn iltatilaisuuden juonsivat radiosta tuttu Juha Perälä ja entinen liigakiekkoilija Ari Vallin. Yleisöä viihdyttivät myös näyttelijä Jaakko Saariluoma sekä muusikko Aki Mikkonen. Nelikosta Perälä, Vallin ja Saariluoma olivat mukana myös joukkuekilpailussa.

Lähde: Pelaa ja Pelasta ry:n kotisvut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje