5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Sinkut kohtaavat Kytäjällä

Sinkut Openissa on usein myös oheisohjelmaa. Vuoden 2007 kisassa Talmassa ratkottiin pelin jälkeen puttimestaria.

KytäjänGolfpiste ja Golf Digest ovat olleet vuodesta 2006 asti mukana tukemassa sinkkujen golfkisaa. Näin myös tämänvuotisessa kisassa joka pelataan Kytäjän North West-kentällä lauantaina 11.6. yhteislähtönä. Samana päivänä on vähemmän pelanneille ja aloittelijoille oma koulutustilaisuutensa harjoitusalueella Antti Vaalaksen vetämänä. ”Nämä molemmat tapahtumat ovat avoimia kaikille sinkuille. Tavoite on edellisvuosien tapaan kilpailla ja viettää hauska päivä yhdessä.Jälkipelejä käydään sekä klubilla, kuin myös myöhemmin illalla ravintolassa,” valottaa Golfbotin toiminnassa alusta alkaen isoa roolia kantanut Anne Svahn.

Golfsinkkujen järjestössä on jäseniä hieman yli 400. Teoreettinen maksimi lienee nykyisestä Golfliiton jäsenkunnasta (142.000) jopa 30-40.000. ”Ensisijainen tavoitteemme on järjestää yhteistä toimintaa. Aktivoida sinkkuja kilpailujen, kurssien, yhteisten pelien ja matkojen kautta. Jäsenmäärämme on kasvanut kuluvankin vuoden aikana merkittävästi, tämän kehityssuunnan uskomme toki edelleen jatkuvan”.

Suuri osa jäsenistä on pääkaupunkiseudulta, mutta aktiivisia sinkkuja on toiminnassa mukana ympäri Suomen.

Sinkut Open on kauden suurtapahtuma, joka on tullut kuuluisaksi hyvistä järjestelyistä ja erittäin runsaasta palkintopöydästä. ”Se on siis avoin tapahtuma myös niille, jotka eivät ole GolfBotin jäseniä. Uudet pelaajat toivotetaan todella lämpimästi tervetulleiksi”, Svahn painottaa.

”Kauden alkuvaiheilla pidimme jo kurssit niille pelaajlle joiden tasoitus on välillä 36-54. Helatorstaina 2.6 on Vuosaaressa ”jos ei heilaa helluntaina, niin golfkentällä koko kesän-tapahtuma”. Lisäksi pidämme ensimmäistä kertaa juhannusaattona Talissa GolfBot Midnight Sun-kisan. Suunitelmissa on myös yhteinen pelimatka joko kotimaahan tai Viron kentille”, Svahn kertoo kesän yhteisistä riennoista.

Sinkut

GolfBotin jäsenistä 57 prosenttia on miehiä, 43 naisia. Luonnollinen kysymys kuuluu, kuinka paljon sinkkugolfarien tapahtumien kautta syntyy pariutumista?

”Ihmiset tulevat pelaamaan ja tapaamaan toisiaan. Hyviä ystävyys-ja seurustelusuhteita syntyy luonnostaan. Odottelen juuri kutsua erään jäsenparin häihin, eli vastaus on ehdoton kyllä”, Svahn lopettaa. Lisätietoja Golfbot -yhteisöstä ja toiminnasta golfbot@golfbot.fi tai www.golfbot.fi

GolfBot, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje