11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woodsin sairausloma jatkuu

Tiger Woods nähdään tositoimissa aikaisintaan British Openissa. © Getty Images

Golfin megatähti Tiger Woods ei ole mukana kesä-heinäkuun vaihteessa pelattavassa AT&T Nationalissa. Vaikka turnaus näkyi vielä alkuviikolla Woodsin kotisivuilla olevassa kilpailukalenterissa, ei pelaaja omien sanojensa mukaan ole 100 prosenttisessa kunnossa osallistuakseen Pennsylvanian kisaan.

”Lääkärin määräyksestä olen sivussa vielä yhden viikon, mutta päivä päivältä tunnen itseni vahvemmaksi”, Woods twittasi.

Kesäkuun seitsemäntenä päivänä Woods ilmoitti jättävänsä US Openin väliin toivoen voivansa pelata AT&T Nationalin ja kauden kaksi viimeistä major-turnausta. Hän potee lievää sivusidevammaa vasemmassa polvessaan sekä rasitusvammaa saman jalan akillisjänteessä.

Vaivat ovat kiusanneet Woodsia Mastersin kolmannelta kierrokselta lähtien. Hän jätti Wells Fargo Championshipin väliin ja keskeytti Players Championshipin pelattuaan sitä vain yhdeksän reikää. Tämän jälkeen Woods ei ole pelannut kilpailuissa.

Woodsin kotisivujen mukaan hänen seuraava turnauksensa on heinäkuun puolivälissä Sandwichissä, Englannissa pelattava British Open. Woods on voittanut kauden kolmannen major-turnauksen kolme kertaa, viimeksi vuonna 2006 Liverpoolissa.

Eri lähteet myös kertovat, että Woodsin svingivalmentaja Sean Foley ei olisi työskennellyt pelaajan kanssa Playersin jälkeen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje