Triplettillä tripla koossa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Triplettillä tripla koossa

Kirk Triplett pesi kovan joukon SAS Championshipissä. Kuva: Getty Images

Päätöspäivänä tuloksen 69 pelannut Kirk Triplett (-14) voitti sunnuntaina päättyneen SAS Championshipin kolmen lyönnin erolla Tom Lehmaniin. Champions Touriin kuuluvan turnauksen ykköstila oli Triplettille kolmas Yhdysvaltain seniorikiertueella.

Triplett teki kolmannella kierroksella kolme bogia, mutta pystyi paikkaamaan virheensä, iskemällä välittömästi birdien jokaisen bogin jälkeen.

”Pelasin Paulin (Goydos) ja Tomin (Lehman) kanssa, mutta kumpikaan ei saanut todellista lentoa päälle, kunnes vanha kunnon Lehman teki birdien 16:lla ja eaglen 17:llä”, Triplett sanoi.

Triplett sinetöi voittonsa, tekemällä päivän kuudennen birdien toiseksi viimeisellä.

Bernhard Langer ja Kenny Perry jakoivat kolmatta sijaa lukemallaan kymmenen alle. Vuoden 2012 voittaja Langer pelasi sunnuntaina tuloksen 68, Perry selviytyi lyöntiä pienemmällä tuloksella.

”Osuin hyvin väylille ja griineille”, Langer sanoi. ”Kun missasin griinin, sain silti tehtyä parin. Yleensä teen enemmän birdieitä, kun peli sujuu näin hyvin. Putteri ei vain tehnyt yhteistyötä, erityisesti tänään.”

Saksalainen on selkeässä johdossa kauden mittaisessa Charles Schwab Cupissa. Toisena oleva ColinMontgomerie lienee jo liian kaukana, kun välimatkaa Langeriin on 771 pistettä. Langer on voittanut tänä vuonna viisi kilpailua, joista kaksi on majoreita.

”Meillä on vielä kolme kisaa jäljellä. En pelaa seuraavaa kisaa, mutta Colin (Montgomerie) on mukana. Hänellä on tilaisuutensa saavuttaa pistejohtoani. Tein tällä viikolla kaikkeni pysyäkseni tarpeeksi isossa pistejohdossa.”

Mark McNulty, Kevin Sutherland ja Paul Goydos (-9) jakoivat Pohjois-Carolinassa pelatun kilpailun viidettä sijaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje