14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista

14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Jimenez iski kaksi holaria ja otti toisen voittonsa kauden kolmannessa startissaan

Bernhard Langer on saanut Jimenezistä kovan ja poikkeuksellisen valovoimaisen haastajan Champions Tourille. Miehen molemmat holarit näet jutusta.

Asetin Miguel Angel Jimenezin vuosi–pari takaperin pannaan. Niin paljon miehestä yhteen aikaan kohkattiin. Mediassa pyöritettiin videoita Jimenezin alkulämmittelyistä, sikarin polttelusta, hulppeasta elämäntyylistä ja milloin mistäkin. Jimenezin itsensä vika se ei tietenkään ollut, joskaan se ei häntä millään tavalla tuntunut haittaavankaan – päinvastoin.

Mutta ei huippugolfin maailmassa tähteyteen nousta ilman pelillisiä näyttöjä. Ja näyttönsä Jimenez on antanut. Malagassa syntynyt ja nykyään Dominikaanisessa tasavallassa elelevä ”Mekaanikko” on voittanut Euroopan kiertueella 21, Aasian kiertueella seitsemän ja PGA Champions Tourilla nyt 12 kilpailua.

Seniorikiertueella viimeisin voitto tuli sunnuntaina, kun Jimenez, 58, vie nimiinsä Cologuard Classic -kilpailun. Kiertue on ollut Jimenezille suoranainen rahasampo, kuluvan kauden kolmesta startistaan hän voittanut kaksi. Ensimmäinen voitto lihotti pankkitiliä 340 000 dollarilla ja jälkimmäinen 270 000 dollarilla.

Espanjalaisen voitto ei sinänsä ollut suurikaan yllätys, mutta tapa, jolla se tuli hakee vertaistaan. Jimenez nimittäin iski tauluun holarit sekä kolmikierroksisen kisan ensimmäisellä että viimeisellä kierroksella.

Perjantaina Jimenez purkitti holarin Tucson National -kentän seitsemännellä reillä, 179-metrisellä parkolmosella, ja sunnuntaina hän onnistui 14:llä, joka on 163 metriä pitkä par 3.

Jimenezin voittotulos oli 18 alle parin ja voittomarginaali neljä lyöntiä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje