11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Tom Lehman teki historiaa

Myöhäisherännäinen.Tom Lehman voitti USA:n kakkostourin 31-vuotiaana. Nyt, 21 vuotta myöhemmin hän on Champions Tourin keisari. British Openin voittoa Lehman juhli 1996 © Getty Images

Myöhäisherännäinen.Tom

Tom Lehman ja Mark Calcavecchia kisasivat viikonlopun päätöskisan yhteydessä Champions Tourin pistelistan Charles Schwab Cupin voitosta. Lehman oli kärjessä ennen San Franciscon TPC Harding Park Golf Clubilla pelattua päätöskisaa.

Lehman jäi 30:n miehen joukossa 18:ksi, mutta Calcaveccchian joudutta jakamaan kakkostilan kolmen muun pelaajan kanssa, hän jäi niukimmalla mahdollisella tavalla Lehmanin taakse.

Rahalistan kuninkuus meni myös Lehmanille, jonka tiliä hyvitettiin kauden mittaan 2,081 miljoonan dollarin edestä. Kaikkiaan Champions Tourilla oli 13 pelaajaa jotka saivat virallista palkintorahaa yli miljoonan.

USA:n joukkueen kapteeninakin Ryder Cupissa toiminut Lehman on ainoa pelaaja, joka on saavuttanut rahalistan voitot Nationwide Tourilla ( 1990), PGA Tourilla (1996) sekä Champions Tourilla (2011). Päättyneen kauden aikana hän voitti kolme kisaa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje