28.5.–4.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][14]
KilpailuaSuomalaista

28.5.–4.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tiger Woods vs. Phil Mickelson, osa kaksi

Tiger Woods on kahden voiton päässä Jack Nicklauksesta PGA Tourilla © Getty Images

PGA Tourin kahdessa seuraavassa kisassa on taas poikkeuksellisen paljon sähköä ilmassa. Tiger Woods on hionut kynsiään Mastersin neljännen sijan jälkeen kolme viikkoa. Phil Mickelson saavutti kolmannen ykköstilansa Augustassa ja on viikonlopun kisassa jopa Woodsia suurempi suosikki.

Tiger on avautunut suunnitelmistaan sen verran, että hän tulee pelaamaan odotetusti myös Players Championshipin jonka on voittanut urallaan vain kerran. Mickelson on siinäkin kisassa ensisijaisesti se mies johon Woodsia verrataan. Mikäli Mickelson onistuisi voittamaaan molemmat kisat olisi vallanvaihto myös World Rankingilla jo hyvin lähellä.

Woodsilla on hyviä muistoja tulevan viikonlopun kisakentästä Quail Hollow Clubista.

”Se on yksi suosikeistani. Kenttä on reiluna edessäsi, se on riittävän vaikea ja sillä pitää pystyä kääntämään lyöntejään molempiin suuntiin. Voitin siellä vuonna 2007 ja odotan innolla tulevaa kilpailua, Woods kirjoittaa blogisssa kotisivuillaan.Woods teki harjoituskierroksellaan Isleworth Country Clubilla vastikään huipputuloksen 63 kruunaten sen uransa kolmannella albatrossila jonka hän viimeisteli puuviitosellaan.

Phil

Phil Mickelsoniilla on mahdollisuus voittaa Tiger Woods jo neljännen kerran peräkkäin.Kuva Pebble Beachin kentältä helmikuulta 2010 &copy Getty Images

Quail Hollow kilpailu tulee saamaan Mickelsonin ja Woodsin osanoton myötä valtavasti julkisuutta. Vaikka Mickelson takkuili alkuvuodesta, on hän kukistanut Tigerin selkeästi miesten kolmessa viimeisessä kohtaamisesssa Tour Championshipissa, Shanghain kisassa sekä Mastersissa.Tiger pelaa ennen kesäkuun US Openia myös AT&T Nationalin jonka hän voitti edelliskaudella.

Woods (71) on vain kahden voiton päässä Jack Nicklauksesta(73) PGA Tourin voittojen määrässä. Mikäli Tiger saavuttaisi kaksi ykköstilaa seuraavissa kolmessa kisassaan, hänelle avautusi ainutkertainen mahdollisuus ohittaa Nicklaus tämän omassa kutsukilpailussa Memorialisssa kesäkuun toisena viikonloppuna. Tiger on juhlinut voittoa Nicklauksen suunnittelemalla Muirfiel Villagen kentällä kolmasti.

Sam Snead 82 Jack Nicklaus 73 Tiger Woods 71 Ben Hogan 64 Arnold Palmer 62 Byron Nelson 52 Billy Casper 51 Walter Hagen 44 Cary Middlecoff 40 Gene Sarazen 39 Tom Watson 39

Phil Mickelson 38 Lloyd Mangrum 36

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje