Tarina Golfin junnut kärkeen SM-kisoissa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Tarina Golfin junnut kärkeen SM-kisoissa

Linda Haara on reikäpeleissä kova kanto kaskessa Tarina Golfin tavoitellessa kultamitalia.

Tarina Golf lyöntipeliosuuden ykkönen

Ennakkokaavailuissa yhdeksi ennakkosuosikiksi nostettu siilinjärveläinen Tarina Golf osoitti olevansa vahvassa vireessä juniorijoukkueiden SM-kilpailuissa Hämeenlinnan Tawast Golfissa. Tarina oli paras maanantain lyöntipeliosuudella tuloksella 372 lyöntiä.

Kärjessä oli todella tiukkaa, sillä Helsingin Golfklubi jäi vain lyönnin Tarinasta.

Paikka kahdeksan parhaan joukkoon aukesi myös edellisvuoden mestarijoukkueelle Pickala Golfille (375), Nokia River Golfille (376), Nordcenter Golf & Country Clubille (377), Tawast Golfille (379), Karelia Golfille (386) ja Master Golfille (387). Kuusi ensimmäistä joukkuetta olivat siis seitsemän lyönnin sisällä

Kauniskangas vahvin lenkki

Tarinan tasavahvasta joukkueesta nousi esille Mikko Kauniskankaan huikea 68 lyönnin kierros. Kierros piti sisällään vain yhden bogeyn, jonka vastapainona oli viisi birdieä.

Joukkuekisassa tyttöjen tuloksia otetaan huomioon vähintään yksi, mutta tarinalaistyttöjen pelit kulkivat niin mukavasti, että Ida Horttanaisen (73), Sofia Siivolan (75) ja Linda Haaran (80) tulokset olivat mukana kokonaistuloksessa.

Tiistaina alkavat tosipelit

Maanantain jälkeen siirrytään pelaamaan reikäpelejä. A-flightissa taistellaan mitaleista, ja niissä kohtaavat lyöntipelin kahdeksan parasta joukkuetta. Tarina saa avauskierroksella vastaansa Masterin, Nokia kohtaa Karelian, Pickala ja kotikentällään pelaava Tawast mittelevät paremmuudestaan ja Nordcenter mittaa Nokian vahvuuden.

Tiistain pelit alkavat 7.30 ja jatkuvat iltamyöhään. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje