18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Takaisin peliin

Rory McIlroy käväisi Augusta Nationalin kympillä maisemissa, joissa kukaan kärkipään pelaaja ei ollut aiemmin kierroksensa aikana vieraillut © Getty Images

Rory

Neljän lyönnin johdon menettäminen ja kierrostuloksen 80 pelaaminen syö ketä tahansa. Voi vaan kuvitella millaisia tuntemuksia Rory McIlroy on käynyt mielessään läpi viimeisten päivien aikana. Vaikka hän urheasti onkin haastatteluissa todennut tämän olleen kokemus josta oppii, on pää varmasti varsin syvällä lattiassa vielä pitkään.

Euroopan Tour kuitenkin jatkuu Malesian mestaruuskisoilla. Kilpailu on pitkäikäisin ET:n ja Aasian Tourin yhteisistä kisoista. Osanottajakatrasta kadehtisi moni isompikin kisa Euroopassa. McIlroyn ja Martin Kaymerin lisäksi starttilistalla ovat Mastersin sankari Charl Schwartzel sekä Openin voittaja Louis Oosthuizen.

Thongjai

Aasialaistähdistä kirkkampia ovat Thongjai Jaidee sekä rahalistan ja Malesian kisan edelllisvuoden ykkönen Noh Seung-Yul. Hyvitystä sille, että ei päässyt Mastersiin pelaajana, hakee varmasti edellisten tavoin myös Matteo Manassero. Suomalaisia ei ole mukana Kuala Lumpur Golf & Country Clubilla.

Tourin kaksi seuraavaa kilpailua pelataan Aasiassa. Kiinan avoimet on saanut uuden pelipaikan Chengdusta. Myös Korean osakilpailu muuttaa Jejun saarelta maan pääkaupunkiiin Souliin. Mikko Ilonen sijoittui näissä edellisvuonna neljänneksi ja yhdeksänneksi.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje