Ruuskalla mainio päivä ET:n karsinnoissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ruuskalla mainio päivä ET:n karsinnoissa

Lauri Ruuska jahtaa tiukasti Euroopan kiertueen karsintafinaalipaikkaa Alicantessa. Kuva: Jari Jokinen

Lauri Ruuska (-5) oli loistavalla pelituulella Alicantessa, Los Colinasin kentällä jatkuneessa ET:n toisen karsintavaiheen turnauksessa. Hän pelasi lauantaina tuloksen 67, ja nousi kisan puolivälissä 11. sijalle. Ruuskan kierros sisälsi seitsemän birdietä ja kolme bogia. Las Colinasin karsintakilpailun johdossa on Englannin Jamie Rutherford (-10).

Castellonissa Tapio Pulkkasen (-5) otteet olivat avauskierrosta selvästi vaisummat. Hän joutui tyytymään Panoramica-kentällä par-tulokseen, ja putosi sijoituksissa 14 pykälää alaspäin. Pulkkanen jatkaa kisan kolmannelle kierrokselle sijalta 21.

Jaakko Mäkitalo (-1) on sijalla 46 ja Kristian Kulokorpi (par) sijalla 54.Patrik Roosilla (71:s) alkaa olla jo ylivoimainen tehtävä nousta karsintafinaaliin etenevien joukkoon. Hän on tilanteessa kuusi yli.

Kisan kärjessä jatkaa espanjalaisamatööri Scott Fernandez (-16).

Tarragonassa, Lumine Beach & Golf Clubilla Kalle Samooja (-3) paransi avauspäivän tulostaan lyönnillä. Hän nousi tuloksen 68 myötä karsintaryhmässään 25:nneksi. Niclas Hellberg (-2) on 15 sijaa alempana. Antti Ahokas (+4) pelasi hieman pirteämmin kuin ensimmäisellä kierroksella, mutta nousu sijalta 64 jatkoon menevien joukkoon vaatisi täydellistä onnistumista.

Englannin Matt Wallace (-10) on edelleen Luminen karsintaryhmän johdossa.

Valenciassa Mikael Salminen (par) ei yltänyt lauantaina ensimmäisen kierroksen kaltaiseen esitykseen. Tulos 74 pudotti hänet sijalle 34. Myös Teemu Bakker (+1) putosi tulosluettelossa kuusi sijaa alaspäin. El Salerissa paalupaikalle nousi Englannin Jimmy Mullen (-10).

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)