Mikko Kupiainen kirittää Ilosta Bahrainissa - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Kupiainen kirittää Ilosta Bahrainissa

Mikko Ilonen oli lähellä jättipottia Volvo China Openissa edellisvuoden huhtikuussa © Getty Images

Mikko

Euroopan Tourin kisan kolmas päivä Bahrainissa on pelaajien ”settaukseltaan” hyvin poikkeava. Kussakin ryhmässä on kaksi varsinaiseen kisaan osallistuvaa ammattilaista, näiden seurana yksi Volvon vieraana oleva amatööri. Joukkuekisassa kultakin 18 reiältä otetaan kaksi parasta nettotulosta. Parhaan joukkueen molemmat ammattilaiset saavat Volvo S 60 auton, amatööri pokaalin.

”Karsinta pelattiin kuninkaan kentällä, jolla on yhdeksän reikää. Oikein hyvä yhdeksänreikäinen, par-viitosia ei kuitenkaan ollut. Tein harjoituskiekan jälkeen kisakierroksella 15 pinnaa. Viimeisellä chippasin sisään ja tein birdien, tuplabogey olisi kaiketi jättänyt katsomon puolelle,” Mikko Kupiainen kertoi kisasuorituksestaan.

”Nyt tuntuu tietty hyvältä lähteä pelaamaan Ilosen sekä Ryder Cupissakin esiintyneen Sören Hansenin kanssa. Pääasia on että tulee kiva kierros. Minä koetan auttaa herroja senverran, että saisivat nuo autot, olisihan se hyvä juttu monella tapaa”.

Sören

Kahden ammattilaisen ja yhden amatöörin ryhmiä on lauantaina mukana 33. Kolmikko Ilonen-Kupiainen-Hansen lähtee kentälle kello 7.45 paikallista aikaa ( 6.45 Suomessa).

Jaakko

Toinen Suomessa pidetyissä Volvon loppukilpailuissa voittanut pelaaja Jaakko Taipalus ei päässyt mukaan. Hän osallistuu Kupiaisen tavoin maanantaina ja tiistaina pidettävään Volvon kansainväliseen amatöörien loppukilpailuun.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Pekka says:

    On käsittämätöntä, että tämän Taipaluksen huijaamiseen ei puututa. On hyvin yleisesti tiedossa, että röyhkeällä tasoitushuijauksella mies on kiertänyt erilaisia kilpauluja menestyen ainoastaan TÄYSIN väärän tasoituksen perusteella. Miksi esim. seura ei puutu tähän vaikka sielä asia on varmasti tiedossa? Onneksi herra ei päässyt jatkoon vaikka onhan tuokin jo väärys kun ylipäätänsä tuola pelaa.