23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Miesten maajoukkueeella normipäivä MM-kisoissa

Kolmikko Kim Koivu, Juuso Kahlos ja Ilari Saulo lähtee Meksikon kisan päätöspäivään tavoitteeenaan nousu tuloslistan paremmmalle puoliskolle. Australian ylivoima on vienyt jännityksen kultataistosta

Ilari Saulo (75-77-72) nousi Suomen joukkueen parhaaksi kolmantena kisapäivänä MM-kisoissa. Kim Koivun (71-77-73) tulos otettiin myös mukaan. Kahtena ensimmäisenä päivänä parhaat tulokset noteerannut Juuso Kahlos (70-74-77) oli perjantaina kauimpana kärjestä.

Ennen viimeistä päivää Suomi on tuloslistan 38.

“Ensimmäinen päivä oli osaltamme positiivinen, toinen tuloksellisesti heikko. Perjantaina pelasimme mielestäni odotuksiin nähden normipeliä. Lyömisen osalta emme olleet parhaalla tasollamme, mutta tuloskortteihin ei tullut vesiesteisiin menneiden suoritustenkaan jälkeen rumia lukuja”, analysoi päävalmentaja Staffan Johansson.

”Ilari Saulon onnistuminen oli päivän parasta antia. Meillä on vielä mahdollisuus nousta tavoitteemme mukaisesti ensimmäiselle puoliskolle tuloslistalla”, Johansson jatkoi.

Australia (-32) on repäissyt saavuttamattoman 16 lyönnin kaulan Irlantiin (-16). USA:n (-15) lisäksi himmeimmistä mitaleista kisaavat lauantaina vielä tuloksessa -13 oleva kolmikko Englanti, Itävalta ja yllätysmaa Puola, jonka tuloksenteosta on vastannut kaksi pelaajaa.

Norja (-11) kärkkyy paikkaa kymmenen joukkooon, myös Tanska ja Ruotsi ovat 20:n joukossa, Islantikin 12 lyöntiä suomalaisten edellä.

Henkilökohtaisessa sarjassa Australian Cameron Davis (-14) ja Curtis Luck (-12) kisaavat keskenään ykköstilasta.

Kim Koivun (+7) ja Juuso Kahloksen (+7) sijoitus on 99, Ilari Saulon (+10) 112.

 

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)