McIlroy virkoamassa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

McIlroy virkoamassa

Rory MvIlroy uskoo pelillisten solmujen aukeavan Memphisissä. © Getty Images

Jeff Maggert ja John Merrick pelasivat torstaina tuloksen 66 jakaen Memphisin turnauksen johtoa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Hallitseva US Open -mestari Rory McIlroy on kaksi lyöntiä jäljessä.

Maggert sai selvästi hyötyä aamun helpoista sääolosuhteista tiiattuaan ensimmäisessä ryhmässä. Seitsemän ensimmäistä reikää olivat tapahtumarikkaita, sillä hän teki neljän birdien ja eaglen lisäksi kaksi bogia. Maggert oli ainoa pelaaja, joka käväisi avauskierroksella tilanteessa -6. Kaksi bogia kierroksen loppupuolella muokkasivat hänen tuloksekseen -4.

Viime kesäkuussa olkapääleikkauksessa ollut Maggert pelasti korttinsa PGA Tourille joulukuun karsintafinaalissa. Vuoden paras sijoitus on Humana Challengen 13:s tila, mutta joukkoon mahtuu peräti yhdeksän karsiutumista.

Merrick sivusi kauden parasta kierrostulostaan, vaikka löi avauksensa veteen viimeisellä reiällä: ”Menetin siinä johtoni, mutta eihän jokainen lyönti voi olla täydellinen”, Merrick sanoi.

Seung-yul Noh, Ajun Atwal, Jeff Overton ja J.J. Henry jakavat kolmatta sijaa tuloksellaan 67. Seuraavassa 11 pelaajan ryppäässä on ensi viikolla San Franciscossa pelattavaan major-turnaukseen valmistautuva McIlroy.

Padraig Harringtonin ja Graeme McDowellin kanssa pelannut McIlroy on missannut cutin kolme kertaa putkeen, mutta torstaina näytti paremmalta.

”Tuntui siltä kuin olisin pelannut parhaan kierrokseni vähään aikaan. Ilmassa on paljon hyviä merkkejä”, McIlroy sanoi.

McIlroyn kanssa St. Jude Classicissa seitsemättä sijaa jakavat mm. Harrington, Y.E. Yang, DavisLove III sekä John Daly.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje