Jännitys vei unet, ei pelivirettä. Getty Images.
Major |
9.8.2018

Korhonen major-paineista: ”Heräsin neljältä, enkä saanut unta enää”

Uran ensimmäinen major-startti piti Mikko Korhosen hereillä yöllä. Peliesityksiin se ei kuitenkaan vaikuttanut.

Mikko Korhonen oli syystäkin tyytyväinen major-kasteeseensa St. Louisissa Missourissa. Korhonen teki PGA Championshipin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 68 (-2), jolla hän jakoi oman kierroksensa jälkeen yhdeksättä sijaa.

”Tähän voi olla tyytyväinen. Kyllähän se vähän jännitti aamulla. Heräsin itseasiassa jo neljältä, enkä saanut unta enää. Pari tuntia siinä sai pyöriä. Kun kentälle pääsi, niin helpotti kummasti”, Korhonen kertoi.

Suomalaisen draivaaminen oli tänään erittäin hyvää ja lähestymiset tarkkoja. Korhonen missasi kierroksensa aikana ainoastaan kolme viheriötä. Kovin haaste oli edessä 16. reiällä, kun pallo jäi viheriön edessä olevaan bunkkeriin noin 30 metrin päähän reiästä.

”Se bunkkerilyönti 16:lla oli kierroksen parhaita tänään (nosto puoleen metriin). Muutaman hyvän lähestymisen löin wedgellä myös todella lähelle lippua. Draivaaminen oli sekin hyvää, enkä tehnyt isoja virheitä”, Korhonen sanoi.

Putteja kierroksella kertyi 31. Muutaman kerran Korhonen joutui liruttelemaan reiän viereen yli kymmenestä metristä, mutta keskimäärin puttimatka pysyi kohtuullisena. Birdiepaikat hän hyödynsi tehokkaasti.

”Veikkaan, että hitaat viheriöt muodostuivat ongelmaksi monille Amerikan pojille. He ovat tottuneet vähän nopeampiin. Nämä olivat nopeudeltaan ehkä noin 11 jalkaa”, hän arvioi.

Lue juttu Korhosen ensimmäisestä kierroksesta

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.