[11][17]

[11][17]
Champions Tour - Kilpagolf

Maggert major-voittoon Champions Tourilla

Jeff Maggert nousi major-voittajien joukkoon Champions Tourilla. Kuva: Getty Images

Jeff Maggert saavutti sunnuntaina ensimmäisen major-voittonsa USA:n seniorikiertueella. Hän löi kisan uusinnassa Kevin Sutherlandin ensimmäisellä jatkoreiällä tekemällään parilla. Kaksikko päätyi Birminghamissa, Alabamassa pelatussa Regions Tradition –turnauksessa tasatulokseen 274 (-14) lyöntiä.

Voitto oli Maggertille toinen Champions Tourilla. Ensimmäinen tuli viimevuotisessa Mississippi Gulf Resort Classic –turnauksessa, joka oli myös hänen avausstarttinsa kiertueella. PGA Tourilla Maggert on voittanut kolme kilpailua, viimeksi vuonna 2006.

”Odotin tätä turnausta pitkään”, Maggert sanoi. ”Ympyröin sen hyvissä ajoin kalenterissani. Halusin tulla tänne hyvässä iskussa, sillä rakastan tätä kenttää (Shoal Creek).

Maggert tienasi voitollaan 345 000 dollaria, ja nousi samalla Charles Schwab Cupin pistetilaston ykköseksi.

Jeff Hart ja Gene Sauers (-11) jakoivat kolmannen sijan. Seuraavien, tuloksen yhdeksän alle (279) pelanneiden joukossa olivat mm. Bernhard Langer, Tom Lehman ja Kenny Perry.

Tom Watson (-5) oli 13:s.

Sauers on sijoittunut kolmen joukkoon kahdessa viimeisimmässä majorissaan. Hän kärsi vuoden 2014 U.S. Senior Open Championshipissä playoff-tappion Colin Montgomerielle.