27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Lehmanista Senior PGA Championshipin sankari

Tom Lehman on juuri upottanut voittoputtinsa Senior PGA Championshipin uusinnassa. © Getty Images

Tom Lehman oli monessakin mielessä yksi ja ainoa viikonvaihteessa Denverissä, Coloradossa pelatussa Senior PGA Championshipissä. Kukaan muu kuin Lehman ei pystynyt pelaamaan kisan kaikkia neljää kierrosta alle parin.

Kun 72 reiän jälkeen kolme pelaajaa: Lehman, Fred Couples ja David Frost päätyivät tasatulokseen -7, tarvittiin uusinnassa vain yksi reikä voittajan selvittämiseksi. Kolmesta pelaajasta ainoan parin ensimmäisellä playoff-reiällä teki Lehman. Vain yksi voi olla voittaja, joten Lehman oli Denverissä paras sekä symbolisesti että lyönnit laskettuna.

”Ei tätä (voittoa) vielä tajua. Voiton tuoma tunne on aina uskomaton, mutta Senior PGA Championshipin voitto on jotain paljon merkittävämpää kuin jonkun pienemmän kisan voitto”, Corey Pavinin varakapteenina lokakuun Ryder Cupissa toimiva Lehman sanoi.

”Tämä kenttä vaatii paljon kärsivällisyyttä. Se on myös hyvin strateginen kenttä, siksi pidän siitä niin paljon”, Lehman totesi Colorado Golf Clubin turnauskentästä.

Viisi alle pelannut Mark O’Meara oli neljäs ja hänelle lyönnillä hävinnyt Nick Price viides. Paras europpalainen, Skotlannin Andrew Oldcorn (-2) oli kahdeksas.

Muista pelaajista mm. Tom Watson (+1) oli 18:s ja ensimmäisen kierroksen jälkeen kärjessä ollut Bernhard Langer (+) 23:s.

Champions Tour jatkuu tulevana perjantaina West Des Moinesissa, Iowassa. Tuolloin kisakalenterissa saa vuoron Principal Charity Classic.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje