21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Langerilla 20 täynnä

56-vuotias Bernhard Langer jaksaa innostua voitoistaan yhtä paljon kuin uran alkuaikoina. Kuva: © Getty Images

Champions Tourin suurimpiin tähtiin kuuluva Bernhard Langer (-11) voitti sunnuntaina päättyneen Insperity Invitational -turnauksen jo kolmannen kerran. Finaalikierroksen tulokseen 71 pelannut saksalainen jätti kiertueen toisen ison nimen Fred Couplesin lyönnin päähän.

Voitto oli Langerille 20:s Champions Tourilla. Hänestöä tuli kautta aikain kymmenes pelaaja, jolla on koossa vähintään 20 ykköstilaa yli 50-vuotiaiden kiertueella.

”Toivottavasti voittoja on tulossa lisää”, Langer sanoi. ”Olen todella otettu, että olen pystynyt voittamaan niin monta kertaa kuuden vuoden aikana. Minusta tuntuu, että pelaan uran parasta golfiani tällä hetkellä.”

Langer voitti myös tammikuussa Havaijilla pelatun kauden avausturnauksen. Myös Couplesilla on plakkarissaan yksi voitto (maaliskuu) tältä kaudelta.

”Näin vaativalla kentällä ei pysty pelaamaan rentoutuneesti”, Couples sanoi. ”Sinun on koko ajan kiinnitettävä tarkkaan huomiota, mitä olet tekemässä. En lyönyt riittävän hyvin lyöntejä saavuttaakseni Bernhardin.”

Euroopasta lisää tulivoimaa Champions Tourille tuonut Colin Montgomerie oli Texasin Woodslandissä pelatussa kilpailussa kolmas. Monty hävisi voittajalle kaksi lyöntiä.

”Jos olet kakkonen tai kolmonen Couplesin ja/tai Langerin jälkeen, voit olla tyytyväinen”, Montgomerie sanoi.

Hänen paras sijoituksensa Champions Tourilla on Newport Beachin kisan kakkostila maaliskuulta.

Viime vuoden voittaja Esteban Toledo (-7) oli neljäs.Jay Haas ja Tom Pernice Jr. (-6) jakoivat viidettä sijaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje