Kolme suomalaista taistelee jatkopaikasta Tanskassa perjantaina - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kolme suomalaista taistelee jatkopaikasta Tanskassa perjantaina

Mikko Korhonen oli erinomaisissa asemissa vielä ennen kolmea viimestä reikää. Kuva: Getty Images

Himmerlandin kentällä pelattavan Made in Denmark -kilpailun avauspäivänä parhaan vireen löysi tuloksen 63 (-8) tehnyt Englannin David Horsey.

Tanskalaistoiveita pitää yllä etenkin neljättä sijaa jakava Sören Kjeldsen (-5).

Vielä kolme reikää ennen loppua samassa tuloksessa Kjeldsenin kanssa oli myös Suomen Mikko Korhonen (aloitti reiältä 10), joka kuitenkin sortui kahteen tuplabogiin kierroksensa loppumetreillä.

”Oli melkoinen päivä. Heviheinään ei kannata lyödä, sieltä tuli pari tuplaa ja kolmas vesiesteen kautta kolmella putilla”, Korhonen kuvaili kierrostaan links-henkisellä kentällä.

”Paljon hyvääkin oli mukana. Otetaan ne huomenna mukaan ja jatketaan hyvää menoa. Ja onhan se kiva, että on välillä tapahtumiakin kortissa”, tasaisuudestaan tunnettu pelaaja letkautti.

Suureen synkkyyteen ei Korhosellakaan ole aihetta, sillä hän on kilpailussa jatkoon oikeuttavalla sijalla T52 yhdessä 15 muun pelaajan kanssa.

Myös Tapio Pulkkanen kuuluu samaan ryhmään. Jos oli Korhosen tuloskortti torstaina värikäs, niin melkoista vuoristorataa oli kotkalaisenkin pelaaminen: eaglen ja neljän birdien lisäksi Pulkkaselle piirrettiin tupla ja kolme bogia.

Myös Jaakko Mäkitalolla (+1) on hyvällä onnistumisella mahdollisuus puristaa itsensä viikonlopun kierrokselle. Mäkitalo vältti suurimmat karikot, mutta kaksi birdietä ei riittänyt kuittaamaan kolmea bogia. Mäkitalo on kisassa sijalla T96.

Kisan neljännen suomalaispelaajan Antti Ahokkaan osalta kamppailu jatkopaikasta on käymässä tukalaksi. Tuloksessa (+6) oleva lappeenrantalainen teki Mäkitalon tapaan kaksi birdietä, mutta myös kaksi tuplaa ja neljä bogia.

Ahokkaan kompastuskivi oli tekemisen taso kentän par-kolmosilla, jotka hän pelasi yhteensä viisi yli parin.

Suomalaisten lähtöajat perjantaina Suomen aikaa:

Mikko Korhonen 9.00
Tapio Pulkkanen 10.30
Jaakko Mäkitalo 9.40
Antti Ahokas 14.30

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje