Ilonen karsiutui, McIlroy vauhdissa Abu Dhabissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ilonen karsiutui, McIlroy vauhdissa Abu Dhabissa

Rory McIlroy on karistanut muut maailmantähdet kintereiltään. Edellä on kolme Tour-jyrää. Kuva Getty Images

Graig Lee ja Rafael Cabrera-Bello (-9) ovat kärjessä Abu Dhabi Golf Clubilla pelattavassa kisassa. Maailmantähdistä eturrivissä on vain Rory McIlroy (-7) joka on osunut peräti 31 kertaa viheriöihin oikealla lyöntimäärällä ja selvinnyt ilman bogeja. Ainoa tahra kortissa on tuplabogey perjantaina kentän kuudennelta.

Mikko Ilosella on viisi päivää aikaa löytää uusi vire Qatarin kilpailuun.Kuva Getty images

Mikko Ilosella on viisi päivää aikaa löytää uusi vire Qatarin kilpailuun.Kuva Getty images

Australian avoimet joulukuun alussa voittanut pohjois-irlantilainen on viimeksi voittanut ET:lla Dubaissa marraskuussa 2012.Abu Dhabista hänellä on ansiolistallaan jo kaksi kakkostilaa ja kolme muuta sijoitusta 11:n joukkoon. Edellisvuonna hän karsiutui, nyt on taas hyvä tahti päällä. Phil Mickelson (-1) on kuuden lyönnin päässä sijaluvulla 43. Ruotsin paras urheilija Henrik Stenson (+2) karsiutui kahdella lyönnillä.

Mikko Ilonen (74-75) ei onnistunut perjantaina nousemaan avauspäivän tuloksestaan 74. Toisella kierroksella suorituksia kertyi yksi enemmän, mahdollisuudet jatkoon menivät jo ulosmenossa (+4). Sisääntulossa Ilonen kuittasi kortttiiinsa kaksi birdietä ja bogeyn.

”Olin lyönneistä hieman poissa raiteilta. Lisäksi oli huono tunne viheriöihin. Hyvät lyönnit on sinällään oikein hyviä, joten ei tässä kaukana hyvästä formusta olla. Lauantaina käyn pelaamassa Yas Links-kentän, sunnuntaina on treenipäivä tällä kisakentän rangella. Manantaina lennän Qatariin”, Ilonen raportoi kuulumisiaan.

Karsiutuminen oli Iloselle kolmas perättäinen Abu Dhabissa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje