25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Fred Couples omassa luokassaan Teksasissa

Fred Couples kuittasi ylivoimaisesta voitostaan 270.000 dollaria © Getty Images

Fred

Champions Tourin kauden viimeinen täyden fieldin kisa pelattiin viikonloppuna. Tapahtumasta kehkeytyi Fred Couplesin ylivertainen näytös. 51-vuotiaan Couplesin putteri oli tulessa varsinkin toisena päivänä (62) jolloin hän teki 12 birdietä ja yhden tuplan. Putteja kertyi kolmen päivän aikana yhteensä vain 82.

Couples osoitti huhtikuisesssa Mastersissa taitojen ja lyönnin mitan riittävän vielä isojen poikienkin joukossa. Hän oli 15:s, viimevuonna samassa kisassa kuudes. Kaudella 2006 Couples ylsi kylmän putterin kanssa Augustassa kolmanneksi. Miehen ainoa major-voitto on samalta kentältä vuodelta 1992.

Tourin rahalistan tullee voittamaan Tom Lehman, joka on voittanut kolme 20:sta kisastaan. Champios Tourin 30 parasta pelaavat vielä marraskuun alussa yhden kilpailun San Franciscossa. John Cookilla on mahdollisuus syöstä Lehman palliltaan, mikäli hän voittaa ja Lehman jää tuloslistalla riittävän alas.

Tourin viimevuotinen valtias Bernhard Langer loukkasi alkuvuodesta sormensa pyörälenkillä. Paluu kisakentille on osoittautunut työlääksi. Langer on voittanut ”vain” yhden 13:sta kisastaan.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje