16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour

Finnish Tourin kausi käynnistyy Nordcenterissä

Finnish Tourin rankingin kolmelle parhaalle on luvassa kahdeksan villiä korttia Challenge Tourille kaudeksi 2018.

Kauden ensimmäinen Finnish Tourin osakilpailu pelataan tällä viikolla Nordcenterin Fream-kentällä. Torstaina alkavan turnauksen osallistujalista on vakuuttava, sillä mukana ovat muun muassa Euroopan Tour -voittaja Roope Kakko, Challenge Tourilla tyypillisesti pelaava Jaakko Mäkitalo sekä viime kaudella Nordic Liigan rankingissa toiseksi parhaana suomalaisena 11:nneksi  sijoittunut ErikMyllymäki.

Kilpailuun on ilmoittautunut myös monta juniorisarjoissa kyntensä näyttänyttä pelaajaa, jotka hakevat nyt ensiaskeleitaan kotimaan pääkiertueella.

Naisten sarjan ennakkoon vahvin nimi on kisan vuodentakaista voittoa puolustava Daniella Barrett. Aura Golfia edustava Barrett venyi viime viikolla Kullossa pelatun Finnish Junior Tourin avauskilpailun ykköseksi.

Hankala talvi ja viileä kevät on tehnyt monelle golfkentälle kiusaa, eikä Nordcenterkään ole harmeilta välttynyt.

”Meillä ovat väylät oikein hyvässä kunnossa, mutta viheriöiden kanssa on ollut talven aikana ongelmia. Jäätä on jouduttu poistamaan todella useasti. Lämpöä nyt kaivattaisiin, sitten kenttä heräisi henkiin”, Nordcenterin toimitusjohtaja Markku Valo sanoi tiedotteessa.

Toimitusjohtaja on mielissään kenttäyhtiön hyvästä vireestä, ja uudistuksiakin on tehty.

”Teimme toista vuotta peräkkäin positiivisen tuloksen, nyt voittoa tuli noin 20 000 euroa, vaikka perimme vähemmän vastikemaksuja. Lisäksi olemme kunnostaneet täällä paikkoja entistä parempaan kuntoon, muun muassa pro shop on tehty kokonaan uudestaan ja saunatiloja on parannettu.”

Finnish Tourin kaudesta on odotettavissa tänä vuonna aiempaa mielenkiintoisempi. Rankingin jokaiselle kolmelle parhaalle pelaajalle on tarjolla kahdeksan villiä korttia Challenge Tourille kaudeksi 2018. Korttien kohtalo selviää lopullisesti syyskuussa Vuosaaressa pelattavassa finaaliturnauksessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje