Joukkopako The Openista jatkuu – DeChambeaulla uusi caddie - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Joukkopako The Openista jatkuu – DeChambeaulla uusi caddie

Bryson DeChambeau pestasi Brian Zeiglerin uudeksi caddiekseen. Kuva: Getty Images

Matthew Wolff liittyi kauden viimeisen major-kilpailun sivuuttaneiden listalle.

Vastikään caddiensa Tim Tuckerin kanssa yhteistyönsä päättäneellä Bryson DeChambeaulla on uusi caddie. Hänen bäginkantajanaan jatkossa toimii Brian Zeigler, joka saa tulikasteensa ensi viikolla pelattavassa Open Championshipissä.

Zeigler on työskennellyt klubiprona Dallas Nationalilla, jolla DeChambeau säännöllisesti pelaa ja harjoittelee.

”Hienoa saada Brian Zeigler tiimin jäseneksi uutena caddienani. Malttamattomana odotan yhteistyömme käynnistymistä. Kiitokset vielä hyvälle ystävälleni Tim Tuckerille”, kahdeksankertainen PGA Tour -voittaja DeChambeau kertoi Instagramissa.

DeChambeaun ja Tuckerin tiet erosivat yllättäen viime viikolla pelatun Detrotin kilpailun aattona, vaikka kaksikon työskentely oli jatkunut siihen saakka normaaliin tapaan harjoituskierroksilla ja pro amissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Bryson DeChambeau (@brysondechambeau) jakama julkaisu

Turnauksessa karsiutunut DeChambeau on ollut viime aikoina esillä lähinnä Brooks Koepkan kanssa jatkuneen pitkän riidan vuoksi. Hän oli päätöspäivän alla yksi U.S. Openin voittajasuosikeista, mutta valahti kilpailussa 26. sijalle käytettyään takaysiin 44 lyöntiä.

Dallas National toimii myös DeChambeaun svingivalmentajan Chris Comon tukikohtana.

Wolff skippaa The Openin

Matthew Wolffia ei nähdä Royal St George’s Golf Clubilla pelattavassa major-turnauksessa. Kuva: Getty Images

Matthew Wolff liittyi viikonvaihteessa Open Championshipin väliin jättävien pelaajien joukkoon. Vuoden viimeisestä major-kilpailuista sivuun jäävien lista täydentyi myöhemmin lauantaina vielä K.H. Leellä ja Danny Leellä.

K.H. Leen peruutus johtuu lapsen syntymästä, mutta Wolffin ja Danny Leen poisjääntejä ei ole perusteltu julkisuudessa.

Aiemmin tällä viikolla The Openin ilmoittivat sivuuttavansa Kevin Na, Si Woo Kim sekä Sungjae Im. Na perusteli päätöstään tiukoilla matkustusrajoituksilla, Kim ja Im puolestaan haluavat matkustaa ajoissa Tokioon keskittyäkseen olympiaturnaukseen.

Kim oli mukana Illinoisissa meneillään olevassa PGA Tourin kilpailussa, jossa hän joutui keskeyttämään 26 reiän jälkeen selkävaivan vuoksi.

Maailmanlistalla sijalla 35 oleva Wolff on kärsinyt jo viime syksystä saakka ruosteisuudesta, ja hän pysytteli keväällä 2,5 kuukautta sivussa kilpakentiltä. Hänen paras sijoituksensa tämän vuoden kisoissa on kesäkuussa käydyn U.S. Openin 15. tila.

Tuoreiden poisjääntien vuoksi varapaikoilta Open Championshipiin pääsevät Andy Sullivan, Antoine Rozner ja Troy Merritt. Seuraavina varamiehinä paikkaa turnaukseen odottavat Harold Varner III, Brendan Steele ja John Catlin. Varnerille paikka on jo luvassa, sillä R&A ilmoitti sunnuntaina, että hieman toista viikkoa sitten koronatartunnan saanut Masters-voittaja Hideki Matsuyama ei pelaa The Openissa.

John Deere Classic on viimeinen turnaus, jonka parhaalle – jolla ei vielä osallistumisoikeutta ole – on luvassa suora paikka The Openiin.

TPC Deere Run -kentällä pelattavaa turnausta johtaa Kolumbian Sebastian Munoz (-16). Eroa toisena olevaan USA:n Brandon Hagyyn on yksi lyönti. The Openista pois jäävä Kevin Na (-14) on kolmatta sijaa jakavien joukossa.

Lue seuraavaksi: The Openissa mutkikkaita osallistumiskiemuroita – Na ei halua lähteä Sandwichiin, varamies Davis ei saa lähteä, vaikka haluaisikin

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje