25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Champions Tour - Kilpagolf

Couplesille Senior Open

Fred Couples nosti ensimmäistä kertaa käsivarsilleen Senior British Openin voittopystin © Getty Images

Bernhard Langer sai Senior Openissa viimeisenä päivänä parikseen Fred Couplesin, joten asetelma ei olisi voinut olla tätä parempi.Kärkiryhmän edellä pelannut Gary Hallberg oli kuitenkin varastaa shown. 53-vuotias USA:n pelaaja kiersi jo toisena päivänä Turnberryn tulokseen 63, sunnuntain 66 nosti hänet Couplesin rinnalle kun tällä oli pari reikää pelaamatta.

Langer menetti mahdollisuutenssa 11:lla tehtyy tuplaan, tuskaansa hän lisäsi tekemällä vielä kolme perättäistä bogeyta. Couples nousi kisan johtoon ja voittoon kahden viimeisen reiän birdiellään, joista jälkimmäinen tuli yli kahdeksan metrin matkalta.

”Tämä tuntuu hienolta. Olimme Bernhardin kanssa kierroksen alkuvaiheilla tiukassa kilpailutilanteessa, jota ei suinkaan helpottanut se, että jouduimme hitaan etenemisen takia kellotetuiksi. Voitto maistuu uskomattoman hyvältä niin monen ( 9) top-ten sijoituksen jälkeen varsinaisessa Openissa”, Couples maiskutteli uransa kahdeksatta Champions Tourin voittoa, joka on painoarvoltaan näistä ylivertainen.

Couplesin

Couplesin seuraava näkyvä tehtävä on apulaiskapteenin paikka syyskuisessa Ryder Cupissa &copy Getty Images

Couples saa ykköstilan myötä osallistumisoikeuden kauden 2013 varsinaiseen Openiin, joka pelataan Muirfieldisssa. USA:n joukkueen apulaiskapteenina Ryder Cupissa toimiva Couples osaa edelleen paljon, huhtikuussa hän oli 12:s Mastersissa, jonka hän voitti 1992.

Champions Tourille Couples pääsi ikänsä puolesta kauden 2010 alusta, kahdeksan voiton ja neljän kakkostilan myötä ansioita on kertynyt yli 4,5 miljoonaa taalaa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje