[14][27]
Champions Tour - Kilpagolf

Couples ylivoimainen Woodlandsissa

Fred Couples pelasi Woodlandsissa viimeiset yhdeksän reikää 29 lyönnillä ja muut jäivät kuin seisomaan. © Getty Images

Fred Couples otti jo kauden neljännen voittonsa Champions Tourilla viime viikonvaihteessa pelatussa Administaff Small Business Classicissa. Pahimmat kilpakumppanit jäivät nuolemaan näppejään kun Couples iski 54 reiän turnauksen finaalikierroksella tuloksen 63.

Couples oli vielä 10. reiän jälkeen kaksi lyöntiä kärjessä ollutta Corey Pavinia jäljessä, kunnes hän tykitti viimeiset kahdeksan reikää seitsemän alle. Couplesin kolmas kierros sisälsi kahden eaglen lisäksi viisi birdietä.

”En tiedä tulinko putanneeksi PGA Tourilla koskaan näin hyvin”, sanoi 24 puttia päätöskierroksella tarvinnut voittaja. ”Pelasin toisella kierroksella sen verran mallikkaasti, että osasin odottaa kunnon menestystä sunnuntaina.”

Yli 250 000 taalaa tienanneen Couplesin voittotulos Woodlands Country Clubin kentällä pelatussa kisassa oli 199 lyöntiä eli 17 alle parin.

Mark Wiebe (-10) oli Teksasissa toinen, Dan Forsmanin ja Brad Bryantin (-9) jaettua kolmannen sijan. John Cook ja Pavin (-8) mahtuivat vielä viiden parhaan joukkoon.

”Fred pelasi upeasti, ne olivat häneltä häikäisevät yhdeksän reikää. Itse kamppailin pelini kanssa koko päivän. En ole pelannut paljon viime aikoina, mutta olen mukana kahdessa seuraavassa kisassa. Olisi hienoa voittaa vielä tällä kaudella”, Pavin sanoi.

Charles Schwab Cupin kärjessä oleva Bernhard Langer (-3) oli 13:s ja ensimmäistä turnaustaan yli 50-vuotiaiden kiertueella pelannut Kenny Perry (+1) 35:s.

Couples aikoo jättää tällä viikolla San Antoniossa pelattavan turnauksen väliin.

”Se olisi tärkeä kisa, mutta olen väsynyt. Jos pelaisin San Antoniossa, en olisi valmis Schwab Cupiin.”