Bjerregaard nousi Gracen kantaan - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Bjerregaard nousi Gracen kantaan

Lucas Bjerregaard edustaa uutta tanskalaista pelaajasukupolvea. Kuva: Getty Images

Lucas Bjerregaard esitti Etelä-Afrikan turnauksen kolmannen kierroksen sisääntulossa vakuuttavia otteita. Juutti teki takaysillä neljä birdietä, joista kolme peräkkäistä osui kierroksen loppuun. Joukkoon mahtui myös yksi eagle, kentän 13. reiällä.

Bjerregaard on parantanut esityksiään päivä päivältä Alfred Dunhill Championshipissä. 68 ja 67 kierrostulokset saivat lauantaina seurakseen tuloksen 66. Hän on kokonaistilanteessa -15, ja vain lyönnin päässä kärjessä olevasta Branden Gracesta.

Aalborgissa asuva 23-vuotias Bjerregaard ei ole voittanut urallaan yhtään turnausta ET:llä. Avauskausi pääkiertueella toi Race to Dubai –listalla 90. sijan. Tienestejä kertyi vajaat 300 000 euroa. Uran paras (4:s) sijoitus tuli kauden loppumetreillä Australian Perthissä pelatussa kilpailussa.

Bjerregaard pelasi tänä vuonna myös yhden major-turnauksen: US Open tuotti hänelle 40. tilan

Grace ei ollut lauantaina yhtä terävässä lyönnissä kuin kahdella ensimmäisellä kierroksella.

”Onnistuin tekemään virheitä parilla helpolla reiällä”, Grace sanoi. ”Mutta olen edelleen kärjessä, ja odotan innolla huomista. Minulla on hyviä kokemuksia johtoasemasta ennen viimeistä päivää.”

Kauden avauskisan (Nedbank Golf Challenge) voittanut Danny Willett (-14) on ADC:ssä kolmantena. Myös Francesco Molinari (-13) hamuaa neljänneltä sijaltaan tiukasti mukaan voittotaisteluun.

Kaksikko Grace-Bjerregaard aloittaa päätöspäivän urakkansa klo 12.01.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje