Belgian kisan kärkikahinoihin nousseen Elina Nummenpään huippuotteet jatkuvat - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Belgian kisan kärkikahinoihin nousseen Elina Nummenpään huippuotteet jatkuvat

Elina Nummenpää pelaa erinomaista kilpailua Belgian avoimissa. Kuva: Tristan Jones/LET

Nummenpää täräytti maaliin tulleessaan päivän kovimman tuloksen.

Elina Nummenpää (-6) jatkoi vakuuttavia otteitaan Belgian Wanzessa meneillään olevassa Ladies European Tourin kilpailussa. Hän pelasi turnauksen toisella kierroksella tuloksen 68, joka riittää tässä vaiheessa jaettuun kolmanteen sijaan.

Päivän toistaiseksi kovimmat lukemat Belgian Ladies Openissa tauluun iskenyt Nummenpää pelasi numeroiden valossa pitkälti samankaltaisen kierroksen kuin perjantaina. Bogey-sarakkeeseen tuli eiliseen tapaan vain yksi merkintä, mutta birdiejä tuli Naxhelet Golf Clubin kentällä kaksi enemmän eli viisi kappaletta.

”Olen tosi tyytyväinen siihen, miten olen kentällä toiminut. Lyönti kerrallaan painellut ja luottanut siihen, että hyviä lyöntejä ja onnistumisia tulee. Kaiken kaikkiaan pelaaminen on tuntunut sopivan hyvältä ja hyvä on olla kentällä”, Nummenpää kertoi.

Suomalainen on kärkipaikkaa jakavia Espanjan Luna Sobron Galmesia ja Englannin Cara Gaineria (-7) lyönnin perässä, kun kaksikolla on muutama reikä kierrostaan pelaamatta. Kisaa avauspäivän jälkeen johtanut Ruotsin Linn Grant (-6) aloittaa lauantain kierroksensa kello 15.16 Suomen aikaa.

Nummenpää on pelannut tänä vuonna viisi LET:n kilpailua. Ensimmäisessä hän oli 26:s, neljässä viimeisessä on tullut karsiutuminen.

Ursula Wikström (-1) jakaa 17. sijaa. Kierrostaan 15 reikää pelannut Emilia Tukiainen ja kello 15.49 starttaava Karina Kukkonen ovat edellisen kanssa samassa tuloksessa.

Suomalaisista parhaillaan +2:n kohdalla olevan karsintarajan alapuolella ovat Noora Komulainen (+4/18 reikää), Emily Penttilä (+5) sekä Krista Bakker (+8/19 reikää).

Lue seuraavaksi: Nummenpää top 5:een Belgian LET-kisassa – myös Wikström ja Kukkonen painoivat kierroksensa pakkaselle

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje