Nummenpää top 5:een Belgian LET-kisassa – myös Wikström ja Kukkonen painoivat kierroksensa pakkaselle - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nummenpää top 5:een Belgian LET-kisassa – myös Wikström ja Kukkonen painoivat kierroksensa pakkaselle

Elina Nummenpää alitti ensimmäisellä kierroksella kentän parin kahdella lyönnillä. Kuva: Tristan Jones/LET

Elina Nummenpää esitti vahvoja otteita Naxhelet Golf Clubilla.

Elina Nummenpää oli mainiolla pelituulella Belgian Wanzessa alkaneessa naisten Euroopan kiertueen turnauksessa. Hän käytti Belgian Ladies Openin ensimmäiseen kierrokseen 70 (-2) lyöntiä, ja on mukavasti jaetulla viidennellä tilalla.

Nummenpään perjantain tuloskortti oli lähes tahraton, sillä päivän ainoa bogey syntyi 16. reiällä. Tämän lisäksi turkulaislähtöiselle pelaajalle kirjattiin Naxhelet Golf Clubin kentällä kolme birdieä.

Hän on kilpailun kärjessä olevaa Ruotsin Linn Grantia (66) neljä lyöntiä perässä. Kakkostilaa jakavat Ruotsin Ellinor Haag, Ranskan Anne-Charlotte Mora ja Australian Whitney Hillier ovat vain lyönnin päässä.

Kuluva kausi ei ole sujunut Nummenpäältä toivotulla tavalla. Hän sijoittui kauden avauskilpailussa Keniassa 26:nneksi, mutta on karsiutunut tämän jälkeen jokaisessa neljässä pelaamassaan turnauksessa.

Suomalaisten hyvää panosta täydentävät jaetulla 13. sijalla olevat Ursula Wikström ja LETAS-kiertueella viime viikolla edukseen esiintynyt Karina Kukkonen. Heidän tuloksensa oli 71.

Tuloksen 74 pelanneet Emily Penttilä ja Emilia Tukiainen jakavat 54. sijaa ollen kaavaillun karsintarajan paremmalla puolella. Noora Komulainen (76/T92) ja Krista Bakker (79/T113) saavat sen sijaan kiristää lauantaina tahtiaan, mikäli aikovat olla mukana turnauksen päätöskierroksella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje