21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Eke Golf - Merta ja mieleenpainuvia elämyksiä

Postikorttimaisemissa pelattavaa kierrosta muistelee lämmöllä jälkikäteenkin.

Upeat merelliset maisemat tervehtivät pelaajaa Eke Golfissa. Raaseporissa, lähellä Tammisaareen keskustaa sijaitseva kenttä on ottanut oman tukevan paikkansa suomalaisten rannikkokenttien joukosta. 18-reikäisen kentän lisäksi Eke Golfissa on todella laadukas par 3 -kenttä, joten golfelämyksiä pääsevät kokeilemaan myös hieman vähemmän golfia pelanneet.

Eke Golf tarjoaa Tammisaaren suunnalla vakituisesti asuville tai kesäisin mökkeileville golfin ystäville 695 euron hintaista vuosigreenfeetä. Se kattaa normaalien pelikierrosten lisäksi myös kilpailumaksut ja oikeuttaa moniin muihin rahanarvoisiin etuihin. Junioreilta ja nuorilta aikuisilta vuosigreenfee on iän mukaan porrastettuna 100, 200 tai 300 euroa 25-vuotiaaksi asti. Eke Golfissa halutaan pitää nuorten pelaaminen maltillisen hintaisena.

360 euron hintainen nimeämätön 10-korttikin on järkevä ostos, jos Eke Golfissa vierailee useammin. Samalla kortilla voi maksaa myös pelikaverin kierroksen. Nimetyn 5 kierroksen kortin voi hankkia 175 euron hintaan. Minilomaa kaipaavalle Tammisaaren keskustassa sijaitsevan Motel Marinen (motelmarine.fi) kanssa laadittu golfpaketti on edullinen vaihtoehto yöpyjille. Yhden yön majoitus ja green feet kahdelle henkilölle maksavat yhteensä ainoastaan 145 euroa.

Idylliseen Tammisaareen kannattaa tutustua

Eke Golfin kenttä on maisemiltaan valioluokkaa. Ykkösväylältä alkavaa maisemailotulistusta kestää koko kierroksen ajan. Myös kentän viheralueiden kunto miellyttää silmää. Kentänhoito on hyvällä tasolla ja pelaajat ovatkin vuosittain päässeet nauttimaan hyväkuntoisesta kentästä jo alkukaudesta. Pelillisesti Eke Golf on monipuolinen kattaus, joka yhdistelee haastavuuden, lempeyden ja nautinnon. Korkeuserot ja vesiesteet tuovat peliin oman mausteensa. Tiipaikkavalinnoilla kenttä muuttaa luonnettaan, joten ykköstiillä kannattaa päättää, minkälaista kierrosta haluaa lähteä pelaamaan. Ruuhkattomuus varsinkin lomasesongin ulkopuolella tekee pelaamisesta helppoa.

Pelillisesti Eke Golf on monipuolinen kattaus, joka yhdistelee haastavuuden, lempeyden ja nautinnon.

Seuratoiminta on Eke Golfissa vilkkaan runsasta. Senioreilla, naisilla ja junioreilla on omat toimikuntansa, jotka järjestävät jäsenilleen toimintaa. Eke Golfissa pelataan kauden aikana myös paljon kilpailuja, joihin myös vieraspelaajat ovat tervetulleita.

Eke Golfiin ajelee reilussa tunnissa, jos matkan aloittaa pääkaupunkiseudulta. Tammisaari on idyllinen kesäkohde, jonka keskustassa on mukava käydä piipahtamassa golfkierroksen jälkeen. Useimmat keskustan taloista ovat satoja vuosia vanhoja.

Kesäiseen golfretkeen voi helposti yhdistää myös muita houkutuksia, joita nykyisen Raaseporin alueelta löytyy. Suomen tunnetuimpiin taitelijoihin kuuluva Helene Schjerfberck asui Tammisaaressa 100 vuotta sitten, ja Raatihuoneentorilta löytyvä Café Schjerfbeck kunnioittaa kuuluisan taitelijan perintöä.

Lustigkullavägen 19,
10600 Tammisaari

PUHELIN
019 222 3202

SÄHKÖPOSTI
office@ekegolf.fi

KOTISIVUT
ekegolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje