[13][26]

Viikkokisa eQ Golf päättyi Aulangon finaaliin

eQ Golf finaali pelattiin tänä vuonna Aulanko Golfin hienolla uudella Eversti-kentällä. Kuvassa Jarmo Jaakola upottaa putin 9 greenillä.

eQ Golf on 12 viikon mittainen viikkokilpailu, jota voi pelata milloin tahansa millä tahansa suomalaisella golfkentällä. Pelimuotona on 4/5 hcp pistebogi, slopejärjestelmä mahdollistaa pelaamisen yhtäaikaisesti vaikka jokaisella Suomen golfkentällä. Ilmoittautuminen ja tulosten syöttäminen kilpailuun tapahtuu www.eQgolf.fi -nettisivuilla ja/tai kännykällä tekstiviestillä. Jokaisena viikkona pelaaja sai pelata niin monta eQ Golf -kierrosta kuin halusi, vain viikon paras pistebogitulos jäi voimaan. Viikoittain 8 parasta pelaajaa palkittiin. eQ Golf Tourpisteisiin laskettiin mukaan kunkin pelaajan 8 parasta viikkotulosta. 12 viikkokisan jälkeen 20 Tourpisteiden parasta pelaajaa sai kutsun Aulanko Golfin uudella ja aiheesta kehutulla Eversti-kentällä 24.9. pelattuun finaaliin. Tourpisteiden ykkönen oli Suur-Helsingin Golfin Keijo Jaakola. eQ Golfin tämän vuotinen voittaja kuitenkin ratkaistiin Aulanko Golfin finaalissa. Finaalissa pelattiin niinikään 4/5 hcp pistebogia. Kilpailu oli erittäin tasainen, voiton vei tuulisessa säässä hienoilla pisteillä 38 Tammer-Golfin Harry Nieminen. Harryn pelitasoitus finaalissa oli 4, joten scratchtuloskin oli erittäin hyvää tasoa. Harryn sijoitus Tourpisteissä ennen finaalia oli 15. Finaalin kakkonen oli scratchtuloksen tasan pariin (72) pelannut ja 37 pistettä kerännyt Harri Salokangas Master Golfista. Myös finaalin kolmas Suur-Helsingin Golfin Jarmo Jaakola pelasi loistavan scratchtuloksen ja pisteet 36 pelitasoituksella 1. Viime vuoden finaalin paras Pasi Lehtinen jätettiin tällä kertaa neljänneksi. eQ Golf finaalin top3: vasemmalta Harri Salokangas, Harry Nieminen ja Jarmo Jaakola. – eQ Golf on mainio ja helppo viikkokilpailu osallistua ihan kenelle tahansa. Kilpailun idea ja sen internetpohjaisuus sopii myös eQ:n omiin toimintatapoihin ja strategiaan hyvin, viestitti eQ Pankin edustajana finaalissa pelannut eQ:n sijoittajaviestinnästä vastaava Johanna Jänkävaara. – Toki kilpailua tulee kehittää edelleen, itse näkisin mielelläni mukana enemmän korkean tasoituksen pelaajia ja tietenkin naisia, Jänkävaara pohti finaalin jälkeen. eQ Golfin finaalin tulokset löytyvät alla olevan linkin kautta.